Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Pige løber med hunde

Vores Purina-forpligtelser

Ernæring er vores kernevirksomhed, men ikke hele vores virksomhed. Vi forpligter os til at gøre mere af det, der betyder noget for kæledyr, for de mennesker, der elsker dem, og for den planet, vi er fælles om. Derfor er vi fokuseret på at nå vores 6 Purina-forpligtelser, centreret omkring initiativer for kæledyr, samfundet og miljøet. 

Hvor vi gør en forskel

Vores forpligtelser er blevet formet af kæledyrsejere, dyrlæger, de førende røster i branchen, bæredygtighedseksperter og dem, der er ansvarlige for kæledyrs velfærd. De vil forme den måde, vi driver forretning på som virksomhed, og hvordan vi handler som individer, nu og i fremtiden. Tag et kig på vores forpligtelser over for kæledyr, samfundet og miljøet.

Infografisk skål og planter
Innovation af kæledyrsernæring og kildeingredienser gennem regenerativ praksis.
Vi tror på innovativ ernæring til forbedring af kæledyrs sundhed og velvære. Men vi forpligter os også til vores regenereringsproces og køber vores nøgleingredienser gennem regenerativ praksis.
Infografik om kæledyrs fodaftryk og hus
Vi vil fremme adoption af kæledyr ved at gøre brug af vores partnerskaber
Hos Purina mener vi, at ethvert kæledyr fortjener et kærligt hjem. Derfor samarbejder vi med organisationer, der støtter adoption af kæledyr i hele Europa.
Infografik om uddannelse af kæledyr
Vi fremmer programmer for ansvarligt ejerskab af kæledyr
Gennem dette engagement ønsker vi at hjælpe med at uddanne voksne og børn med kæledyr ved at give dem korrekte ekspertoplysninger og råd.
Infografisk kæledyrspote inde i et hjerte
Vi vil fremme folks sundhed ved at styrke båndet mellem kæledyr og mennesker
Vi mener, at styrken i båndet mellem kæledyr og mennesker kan hjælpe med at forbedre menneskers sundhed og trivsel og berige vores samfund.
Infografik om en affaldsfri fremtid
Vi vil arbejde for en fremtid uden affald
Vi arbejder på at forbedre genanvendeligheden af vores emballage og integrere nye cirkulære ingrediensløsninger.
Infografisk verden og planter
Vi vil fremme regenereringen af økosystemer på landjorden og i vandet
Vi arbejder på at hjælpe med at støtte regenereringen af landjorden og verdenshavene.

Vi har forpligtet os til at gøre en forskel siden 2016

Tilbage i 2016 identificerede vi, efter at have indsamlet synspunkter og ekspertise fra kæledyrsejere, dyrlæger, førende røster i branchen, bæredygtighedseksperter og dem, der er ansvarlige for kæledyrs velfærd, områder, hvor vi kunne bidrage og tage fat. Dette hjalp med at definere vores oprindelige 10 Purina-forpligtelser i samfundet.

Nu med vores nye 6 Purina-forpligtelser ovenfor har vi udvidet omfanget af vores aktiviteter og defineret en ny ambition.

Find ud af nedenfor, hvordan det går med vores oprindelige 10 forpligtelser.

Vores tidligere 10 Purina in Society-forpligtelser
Vores tidligere 10 Purina-forpligelser til samfundet
Vi lancerede vores oprindelige forpligtelser i 2016; disse blev kendt som vores 10 Purina-forpligtelser til samfundet. Vi har holdt øje med vores fremskridt, og du kan få flere oplysninger på nedenstående link.
Purina i samfundet Rapport 2020
Vores 2020 rapport om Purina-forpligtelserne til samfundet
I 2021 lancerede vi vores seneste rapport om Purina i samfundet. Dette er en eksternt valideret rapport, der beskriver arbejdet og sagsgennemgangen i forbindelse med vores tidligere 10 Purina-forpligtelser til samfundet.