Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Pro Plan kat
Pro Plan
Alle PRO PLAN-produkter er garanteret at levere 100 % af de essentielle næringsstoffer, som din kat har brug for og elsker.

​Vi mener, at ernæring er grundlaget for langsigtet sundhed og udgangspunktet for et godt liv.

Derfor er PRO PLAN et sikkert valg for dem, der ønsker at give deres katte et foder, der er baseret på avanceret videnskab med rod i over 90 års dokumenterede resultater.

Alle PRO PLAN-produkter er formuleret med henblik på at udnytte ingredienser af høj kvalitet, der giver en effektiv optagelse af næringsstoffer og målrettede fordele i alle livets faser - lige fra støtte til immunitet hos killinger til fremme af nyresundheden hos voksne katte.

Vores optimerede ernæring giver meningsfulde sundhedsfordele, der fremmer langsigtet velvære uden at gå på kompromis med den gode smag, som dine katte elsker.

Liveclear
Sponsoreret af
Pro Plan

Vi præsenterer PRO PLAN LIVECLEAR​

Verdens første og eneste allergireducerende foder til katte. En sikker og kattevenlig løsning, der hjælper med at reducere allergener, samtidig med at din kat forbliver indendørs og spinder i dit skød.

Pro Plan killinger
Vores ernæring
PRO PLAN killing
Vores sortiment af produkter til killinger er specielt designet til at støtte deres udvikling, så de får den bedste start på livet og kan vokse til deres fulde potentiale.
Pro plan kat
Vores ernæring
PRO PLAN Voksen
Vores sortiment af foder til voksne katte støtter deres immunsystem med en videnskabeligt udviklet kombination af ingredienser, der fremmer sunde nyrer og styrker deres tænder.
Pro plan kat senior
Vores ernæring
PRO PLAN Senior
Vores PRO PLAN Senior-serie, der er afbalanceret til at støtte sund aldring, indeholder en unik ernæringsmæssig blanding af antioxidanter, et præbiotikum og både Omega-3- og Omega-6-fedtsyrer, som har vist sig at bidrage til at forbedre livskvaliteten hos katte på 7+ år og forlænge deres levetid.

Opdag vores sortiment:

Använder vetenskapens kraft​

Som ejer er du den vigtigste bidragyder til din kats velbefindende, og derfor er vi forpligtet til at dele al vores ekspertise inden for ernæring og kæledyrspleje med dig.

Vi arbejder hårdt på at forstå de sundhedsspørgsmål for kæledyr, der betyder mest for dig, og derfor fokuserer vores forskning på de områder, der gør den største forskel i kattes og deres ejeres liv.

PRO PLAN Veterinary Diets til katte

PRO PLAN Veterinary Diets til katte hjælper dyrlæger med at give ernæringsmæssig støtte til specifikke sundhedstilstande hos katte. Disse kliniske diæter og relaterede produkter gør det muligt for dyrlæger at styrke effektiviteten af overordnede behandlingsprotokoller med målrettede, videnskabeligt baserede og gennemprøvede formler.

Pro Plan logo