Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Alle Purina-mærkerne

Vi er stolte af vores brands

Strålende øjne, en skinnende pels og en legesyg personlighed er kendetegnende for et sundt kæledyr, og det hele starter med en ordentlig kost. Det er derfor, vi hele tiden arbejder på at fremme videnskaben om sundhed og ernæring til kæledyr. Hold dit kæledyr glad, sundt og stærkt med Purina.

Katte-brands

Latz kat
Latz
For at tilfredsstille vores drillesyge slynglers behov, kan du gå på opdagelse i det uimodståelige sortiment af Latz-produkter: velsmagende måltider, der ligner mad, du måske selv har lavet, med sensationelle kombinationer af teksturer og smage, der glæder din kats sanser: smagfulde geléer, saucer og endda knasende toppings! Det er næppe overraskende, at kloge katte får Latz.
Gourmet hvid kat
Gourmet
Gourmet-serien er lavet efter de højeste standarder for smag og nydelse for at appellere til katte med smag for de finere ting i livet. Den er skabt til at give en bred vifte af smage og teksturer på tværs af forskellige serier - Gold og Perle - alle tilberedt i praktiske enkeltportioner.

Hunde-brands

Adventuros hund
Adventuros
Purina Adventuros godbidder er lavet til hunde med en naturlig sans for eventyr og er fulde af spændende smage, der bare venter på at blive sluppet løs!
Dentalife Hund
Dentalife
Med en unik, sej og porøs tekstur og tydelige riller, der masserer tandkødet, er det videnskabeligt bevist, at dette tand tygge produkt til daglig brug reducerer opbygningen af tandsten og virker naturligt rensende.