Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Alle Purina-mærkerne

Vi er stolte af vores brands

Strålende øjne, en skinnende pels og en legesyg personlighed er kendetegnende for et sundt kæledyr, og det hele starter med en ordentlig kost. Det er derfor, vi hele tiden arbejder på at fremme videnskaben om sundhed og ernæring til kæledyr. Hold dit kæledyr glad, sundt og stærkt med Purina.

Katte-brands

Latz kat
Latz
For at tilfredsstille vores drillesyge slynglers behov, kan du gå på opdagelse i det uimodståelige sortiment af Latz-produkter: velsmagende måltider, der ligner mad, du måske selv har lavet, med sensationelle kombinationer af teksturer og smage, der glæder din kats sanser: smagfulde geléer, saucer og endda knasende toppings! Det er næppe overraskende, at kloge katte får Latz.
Gourmet hvid kat
Gourmet
Gourmet-serien er lavet efter de højeste standarder for smag og nydelse for at appellere til katte med smag for de finere ting i livet. Den er skabt til at give en bred vifte af smage og teksturer på tværs af forskellige serier - Gold og Perle - alle tilberedt i praktiske enkeltportioner.
Pro Plan Kat
PRO PLAN til katte
Alle katte har forskellige ernæringsmæssige behov, og de vil ændre sig på forskellige tidspunkter i livet. Diæterne i PRO PLAN-serien er sammensat af eksperter til at opfylde nogle af disse skiftende behov. Ved at anvende avanceret videnskab kan PRO PLAN give videnskabeligt dokumenterede fordele, der hjælper med at støtte velvære gennem livet. Fra ernæring, der understøtter immunsystemet og superfoodopskrifter, til veterinærdiæter og ernæring, der understøtter skarpe sanser, følsom hud og fordøjelse.
PPVD Kattehelt
PRO PLAN Veterinary Diets
PRO PLAN Veterinary Diets-serien er udviklet til at hjælpe dyrlæger med at yde ernæringsmæssig støtte til specifikke sundhedstilstande hos katte. Udvalget af kliniske diæter og relaterede produkter gør det muligt for dyrlæger at styrke effektiviteten af den overordnede behandlingsprotokol med målrettede, videnskabeligt baserede og gennemprøvede formler.

Hunde-brands

Pro Plan gul labrador
PRO PLAN til hunde
Alle hunde har forskellige ernæringsmæssige behov, og de vil ændre sig på forskellige tidspunkter i livet. Diæterne i PRO PLAN-serien er sammensat af eksperter til at opfylde nogle af disse skiftende behov. Ved at anvende avanceret videnskab kan PRO PLAN give videnskabeligt dokumenterede fordele, der hjælper med at støtte velbefindende gennem livet. Fra ernæring, der understøtter immunsystemet og superfoodopskrifter, til veterinærdiæter og ernæring, der understøtter hjernefunktion, følsom hud og fordøjelse.
PPVD Hundehelt
PRO PLAN Veterinary Diets
PRO PLAN Veterinary Diets-serien er udviklet til at hjælpe dyrlæger med at yde ernæringsmæssig støtte til specifikke sundhedstilstande hos hunde. Udvalget af kliniske diæter og relaterede produkter gør det muligt for dyrlæger at styrke effektiviteten af den overordnede behandlingsprotokol med målrettede, videnskabeligt baserede og gennemprøvede formler.
Adventuros hund
Adventuros
Purina Adventuros godbidder er lavet til hunde med en naturlig sans for eventyr og er fulde af spændende smage, der bare venter på at blive sluppet løs!
Dentalife Hund
Dentalife
Med en unik, sej og porøs tekstur og tydelige riller, der masserer tandkødet, er det videnskabeligt bevist, at dette tand tygge produkt til daglig brug reducerer opbygningen af tandsten og virker naturligt rensende.