Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Pro Plan
Pro Plan
Hos PRO PLAN mener vi, at ernæring er grundlaget for langsigtet sundhed og velvære og er udgangspunktet for et vidunderligt liv for dit kæledyr.

Hos Purina PRO PLAN mener vi, at ernæring er grundlaget for langsigtet sundhed og velvære og udgangspunktet for et godt liv for dit kæledyr. PRO PLAN er det oplagte valg for dem, der leder efter produkter baseret på dokumenteret videnskab, der er rodfæstet i over 90 års passion og ekspertise.

Plej dit kæledyrs livslange sundhed med PRO PLAN-produkter, der er præcist formuleret til at udnytte ingredienser af høj kvalitet, der giver effektiv optagelse af næringsstoffer og beviste målrettede fordele i alle livets faser - lige fra at hjælpe med at støtte immuniteten hos hvalpe og killinger til at hjælpe voksne katte og hunde med livslangt velvære. Da mad også er nøglen til dit kæledyrs hjerte, tilbyder alle vores produkter også en fantastisk smag, som dit kæledyr vil elske.

Ved at skræddersy niveauerne af specifikke næringsstoffer til at opfylde de nøjagtige behov hos forskellige kæledyr i forskellige livsfaser leverer Purina PRO PLAN-serien optimeret ernæring, der gør det muligt for ejerne at give deres kæledyr betydningsfulde sundhedsfordele, som hjælper med at støtte langsigtet velvære og en sund livsstil.

Pro Plan gul labrador
For hunde
Opdag PRO PLAN til hunde
Vi mener, at ernæring er grundlaget for sundhed og velvære på lang sigt. For os er udvikling af din hunds ernæring en livslang indsats.
Pro Plan Kat
For katte
Opdag PRO PLAN til katte
PRO PLAN tilbyder en række avancerede, komplette og afbalancerede formler, der giver fremragende ernæring med videnskabeligt dokumenterede fordele til støtte for et langt og sundt liv.