Your Pet, Our Passion.
Hund og kat på ejerens skød

Rådgivning om kæledyrspleje

Hos Purina kan du finde alt, hvad du behøver at vide om kæledyr! Uanset om det er en hvalp, killing eller ældre følgesvend, adfærdsproblemer eller sundhedsspørgsmål, har vores eksperter i over 85 år hjulpet kæledyr til et langt og sundt liv.

Professionel kattepleje

Når det kommer til pleje af din kat, er det vigtigt at få information fra en ekspert.

Udforsk vores artikler nedenfor for at lære mere om ernæring, adfærd, udvikling, sundhed og mere.

Professionel hundepleje

En vigtig del af at yde omsorg for sin hund er at forstå dens behov. Har du brug for mere information om hundens ernæring, adfærd, sundhed eller træning, kan du henvende dig til Purinas eksperter. Få vores bedste råd og tips ved at udforske artiklerne nedenfor.

killing sidder på skødet af nogen
Purina ekspertviden
Killing
Uanset om du forsøger at forstå din nye killings sære adfærd eller søger anbefalinger til fodring, er vores eksperter her for at hjælpe. Gå på opdagelse i vores artikler om killinger for at finde al den information, du har brug for, for at give dem den bedste start på livet.
glad hvalp, der springer i ejerens arme
Purina ekspertviden
Hvalp
Din hvalp fortjener det bedste, så brug gerne vores eksperter så du kan lære alt, hvad du har brug for at vide om hvalpetræning, ernæring, sundhed, adfærd og mere. Vores råd vil sikre, at din voksende hvalp lever sit bedste liv.

Lær mere

Kat med dyrlæge bagved
Purina ekspertviden
Sundhed & pleje
Uanset om du har at gøre med fordøjelsesproblemer, øreinfektion, gravid kæledyr eller irriterende parasitter, er vores eksperter her for at hjælpe. Gennemse vores omfattende samling af sundhedsartikler her.
Hund ligger og venter på, at der bliver givet mad i en skål
Purina ekspertviden
Fodring & ernæring
Uanset om du vil vide, hvornår du skal skifte fra hvalpe- eller killingefoder til voksenfoder, eller om du spekulerer på, hvor ofte du skal fodre dit kæledyr, har vi svarene. Gå på opdagelse i vores artikler om fodring og ernæring for at lære mere.
Kat og hund leger med legetøj
Purina ekspertviden
Adfærd & træning
Dyreadfærd kan variere fra det sjove og mystiske, til tegn på noget mere alvorligt. Udforsk vores artikler om, hvordan du bedre forstår dit kæledyr, træner dem bedre, og hvornår du bør søge professionel hjælp.
Ældre chokoladelabrador med hovedet i ejerens hænder
Purina ekspertviden
Senior
Hjælp dit kæledyr til et sundt og godt liv hele livet igennem med tips fra vores eksperter om alt fra helbred til ernæring.
Kontakta oss

Kontakt os

Vi er her for at besvare alle dine spørgsmål om kæledyr – store som små, virkelig seriøse og lidt fjollede. Kontakt os direkte når som helst og på hvilken som helst måde. Vores linjer er åbne fra 9.00 til 16.00, mandag til fredag, undtagen helligdage.