Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Vores velgørenhedspartnere er helte på mobilen

Vores velgørenhedsarbejde

Vores kærlighed og engagement i hunde og katte går langt ud over vores produkter.  Derfor er vi stolte af at støtte og samarbejde med velgørende organisationer i Danmark, som deler vores værdier.

Vores passion for kæledyr og vores engagement i at hjælpe kæledyrsejere med at give deres firbenede venner alt det, de har brug for for at forblive sunde og glade, går langt ud over vores produkter.

Vi tager også ansvar for at støtte hjemløse katte og hunde på dyreinternatet, der venter på deres permanente hjem, fremme de højeste standarder for dyrepleje, forebygge dyremishandling og dele vores forståelse og erfaring med andre.

Vi er stolte af at støtte førende velgørende organisationer, som deler vores værdier, på forskellige måder. Vores filosofi er at arbejde sammen med vigtige velgørenhedspartnere for at skabe programmer, der giver reelle, håndgribelige fordele for kæledyr og de mennesker, der elsker dem.

Vores filosofi

Vi samarbejder med samfundets interessenter og støtter deres arbejde. Vi hjælper vores partnere med dyrefoder, donationer og forskellige projekter og arrangementer i vores lokalsamfund. Vores partnerskab med dyrevelfærdsorganisationer er en vigtig del af vores engagement i at hjælpe hjemløse kæledyr. Vi er stolte af at støtte velgørenhedsorganisationer, der deler vores værdier, lige fra dyrevelfærdsorganisationer til dem, der arbejder for at fremme kæledyr som ledsagere for mennesker inden for uddannelse, sundhed og social omsorg, hvor dyr spiller en vigtig rolle for sundhed og velvære. Vores filosofi er at arbejde langsigtet sammen med vores partnere for at sikre og udvikle arbejdsmetoder, der giver kæledyr og de mennesker, der elsker dem, et rigere liv.

Hvad gør Purina Danmark?

Hos Purina er velgørenhedspartnere en vigtig del af vores engagement i at hjælpe kæledyr. Vi støtter lokale dyrevelfærdsorganisationer ved at levere foder til kæledyr og øge opmærksomheden omkring deres arbejde for hjemløse dyr.

Allerede i år, 2021, har vi doneret mere end 300 000 måltider med næringsrig mad til hjemløse dyr i Norden.

Tak fordi du bekymrer dig om os. Du gør en forskel!

Sammen med dig giver vi noget tilbage til de firbenede venner, der stadig venter på deres eget kærlige hjem.

I vores konkurrence delte I hundredvis af fantastiske billeder af jeres kæledyrs måltider, og for hvert billede donerer vi et lækkert og næringsrigt måltid til hjemløse katte og hunde på dyreinternater rundt om i landet. Måltiderne er blevet serveret med omhu af Djurens vänner, Aggarps djurhem & Stockholms katthem, som alle er vores partnere i Sverige.

Mætte maver er glade maver. En stor tak for jeres omsorg! Sammen hjælper vi dem, der har mest brug for det.

Beagle sidder på ejerens skød, mens hun arbejder
Vores indvirkning
Pets at work
Vil du også have din hund med på din arbejdsplads? Vi vil gerne hjælpe med at gøre Danmarks arbejdspladser hundevenlige.
Kvinde holder kat op
Vores indvirkning
Vores forpligtelser
Vi er dedikeret til at forbedre livet for kæledyr og dem, der elsker dem, og derfor har vi indgået 10 forpligtelser, som vi skal nå i 2023.
CES team

Kontakt os

Vi er her for at besvare alle dine spørgsmål om kæledyr – store som små, virkelig seriøse og lidt fjollede. Kontakt os direkte når som helst og på hvilken som helst måde. Vores linjer er åbne fra 9.00 til 17.00, mandag til fredag.