Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Kvinde taler til bulldog

Vores ernæringsfilosofi

Alle kæledyr fortjener den bedste ernæring.

Vi starter med at forestille os en verden, hvor kæledyr lever deres bedste liv længere, og hvor selv de mest udfordrende sundhedsproblemer kan håndteres effektivt gennem ernæring.

Drevet af denne vision og en urokkelig passion for kæledyr anvender vi mere end 90 års videnskabelig ekspertise inden for kæledyrs ernæring, fysiologi og adfærd til at gøre nye opdagelser og flytte grænser og skabe ernæringsløsninger, der gør en dybtgående forskel. Vores opgave er at forestille os det umulige og frigøre ernæringens kraft for at hjælpe alle kæledyr med at leve et bedre og længere liv.

Denne filosofi påvirker de beslutninger, vi træffer, og de overbevisninger, der guider os hver dag.

Disse overbevisninger er:

1. Fremragende ernæring bør være tilgængelig for alle hunde og katte

Vi mener, at fremragende ernæring bør være tilgængelig for alle hunde og katte overalt. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af produkter, der giver kæledyrsejerne mulighed for at vælge det foder, der passer til deres kæledyr. Vi ønsker, at alle kæledyrsejere skal føle sig sikre på, at deres foder opfylder eller overgår lovmæssige og branchemæssige standarder - men vi ønsker også, at alle kæledyrsejere skal føle sig sikre på, at de har truffet det rigtige valg.

2. Ernæring starter med at forstå næringsstoffer, ikke kun ingredienser

Vi mener, at ernæring starter med at forstå næringsstoffer, ikke kun ingredienser. De bedste ingredienser er dem, der arbejder sammen med andre for at forbedre hinandens præstationer. En smartere ernæringsblanding vil være mere fordøjelig og effektiv for kæledyret end en enkelt ingrediens. Derfor formulerer vi ikke vores kæledyrsfoder på baggrund af ingrediens for ingrediens, men måler i stedet, hvordan forskellige formuleringer påvirker kæledyrets generelle sundhed.

3. Innovation bør tilstræbes, idet der altid fokuseres på kæledyrets ernæringsmæssige behov, sikkerhed og velvære.

Vi mener, at innovation bør tilstræbes, idet der altid fokuseres på kæledyrets ernæringsmæssige behov, sikkerhed og velvære. Derfor har vi vores Pet Care Centre, hvor vores fodringsstudier hjælper med at udvikle en bedre forståelse af hundes og kattes naturlige præferencer, ernæringsbehov og adfærd. Vores uddannede og omsorgsfulde personale behandler vores hunde og katte med respekt og hengivenhed, da vi selv er kæledyrsejere.

4. Madoplevelser skal være behagelige, samtidig med at de leverer optimal ernæring

Vi mener, at madoplevelser skal være behagelige, samtidig med at de leverer optimal ernæring. Derfor opfylder alt foder til kæledyr, som vi fremstiller, europæiske og nationale lovmæssige standarder, før det kommer i nærheden af dit kæledyrs madskål. Hos Purina ser vi industristandarderne som et udgangspunkt. Alle vores produkter opfylder ikke kun disse standarder, men mange går også videre end dem og følger frivilligt retningslinjerne fra European Pet Food Industry Federation (FEDIAF), som tilskynder kæledyrsfodervirksomheder til at sikre, at deres produkter er sikre for kæledyr. Vi gør alt dette for at give kæledyr optimal ernæring.

5. Kæledyrs ernæringsbehov er unikke

Vi mener, at kæledyrs ernæringsbehov er unikke. Derfor er vi blevet en global leder inden for kæledyrsfoder. Vi ønsker ikke at følge med industrien, vi ønsker at drive den fremad, så vi undersøger f.eks. hvad der driver fedme hos kæledyr til virkningen af tendenser og opdagelser inden for human ernæring. Alt det arbejde, vi udfører, er en del af vores mission om at berige kæledyrs liv og give dem mulighed for at leve et langt og sundere liv.

CES team

Kontakt os

Vi er her for at besvare alle dine spørgsmål om kæledyr – store som små, virkelig seriøse og lidt fjollede. Kontakt os direkte når som helst og på hvilken som helst måde. Vores linjer er åbne fra 9.00 til 17.00, mandag til fredag.