Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Kvinde kigger på hund

Hvem er vi?

Vi ønsker at skabe et rigere liv for kæledyr og de mennesker, der elsker dem.

Vi mener, at livet er rigere, når mennesker og kæledyr knytter bånd til hinanden.

Det er en kerneopfattelse, som har været en del af vores forretning gennem tiderne, og som virkelig blev ført ud i livet af PURINA®-mærket, der blev skabt af William H. Danforth i 1904.

Denne tro er nu placeret i hjertet af alt, hvad vi gør, og de produkter, vi fremstiller rundt om i verden.

Opdag mere om Purina

Kvinde og hund ved bærbar computer
Om os
Vores baggrund, formål og medarbejdere
At skabe et rigere liv for kæledyr og de mennesker, der elsker dem, er det, vi er bedst til, og det er derfor, vi eksisterer.
Kvinde kæler med kat
Fodring og ernæring
Vores ernæringsfilosofi
Med vores globale PURINA®-team på 500 stærke ernæringseksperter, forskere, dyrlæger og dyreadfærdseksperter har vi et klart mål om at hæve barren for kæledyrs ernæring.
Ingredienser
Fodring og ernæring
Hver ingrediens har et formål
Vi udvælger kun ingredienser til hunde- og kattefoder med ernæring, der hjælper dit kæledyr med at leve sit bedst mulige liv.
Purina Institute og innovation
Vores videnskab
Purina Institute & innovation
Purina har siden starten været en pioner inden for ernæringsmæssig innovation med det mål at hjælpe hunde og katte med at leve et bedre og længere liv.
Mand og hund løber på stranden
Vores indvirkning
Vores indvirkning
Fra at bringe kæledyr ind på arbejdspladsen og arbejde hen imod en affaldsfri fremtid til at støtte lokale velgørenhedspartnere og være vært for vores årlige BetterwithPets-pris, er vi fokuseret på at leve op til vores forpligtelser over for kæledyr og deres familier, lokalsamfund og de miljøer, vi opererer i.
Dine spørgsmål er vigtige for os

Dine spørgsmål om vores produkter, aktiviteter og indvirkning på planeten er vigtige for os, da vi mener, at gennemsigtighed gør det muligt for forbrugerne at træffe endnu mere velinformerede valg.

Vores mærker

Vi er stolte af at have nogle af de mest populære og betroede hunde- og Kattemads mærker i Danmark. Vi arbejder løbende på at fremme videnskaben om kæledyrs sundhed og ernæring. Hold dit kæledyr glad, sund og stærk med Purina.

CES team

Kontakt os

Vi er her for at besvare alle dine spørgsmål om kæledyr – store som små, virkelig seriøse og lidt fjollede. Kontakt os direkte når som helst og på hvilken som helst måde. Vores linjer er åbne fra 9.00 til 16.00, mandag til fredag, undtagen helligdage.