Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Bedre med kæledyr præmie kvinde sad med hund

Purina Better with Pets Prize

Vi ved, at kæledyr og mennesker er bedre sammen, og det er derfor, vi har indgået et samarbejde med Ashoka for at skabe BetterwithPets-prisen.

Her hos Purina brænder vi for god ernæring, som er kernen i det, vi laver. Men vi er også et selskab af dyreelskere, der tror på, at mennesker og kæledyr har det bedre sammen.

Der er en magi og styrke i båndet mellem kæledyr og menneske, som vi mener har potentialet til at være en positiv kraft til forandring i samfundet.

Samtidig ved vi, at innovatører og sociale entreprenører er nogle af de første, der frigiver dynamiske, nye, kreative løsninger for at fremme positive effekter for enkeltpersoner og lokalsamfund. Af den grund gik vi i 2018 sammen med Ashoka for at lancere Purina BetterwithPets-prisen.

Ashoka, er en pioner inden for socialt entreprenørskab. De identificerer og støtter verdens førende sociale entreprenører, lærer af mønstrene for deres innovationer og mobiliserer globale fællesskaber, der omfavner disse nye rammer for at opbygge "alle en verden af ​​forandring."

BetterwithPets-prisen, til en værdi af £100.000, er at støtte sociale innovatører, der fokuserer på at udnytte kraften i kæledyr-menneske-båndet til sundhed og velvære i samfundet i hele Europa. Prisen er opdelt i to kategorier: En, der belønner iværksættere, der har præsenteret en pilotinnovation, og en, der belønner innovation på idéstadiet. Denne anden kategori er specifikt rettet mod unge innovatører med innovationer i tidlige stadier for at hjælpe dem med at tage deres projekt til næste fase.

Vi er inspireret af sociale innovatører og iværksættere, der øger kæledyr-menneske-båndet for at hjælpe med at udvikle yderligere vigtige følelsesmæssige og adfærdsmæssige kompetencer; muliggør positive virkninger i lokalsamfund; styrke fysisk sundhed og velvære og genskabe kæledyrs rolle i samfundet. Vi vil gerne hjælpe med at støtte dem, der tror som os, at mennesker og kæledyr har det bedre sammen, og at kæledyr-menneske-båndet har magten til at ændre samfundet! Ernæring er, hvad vi gør! Men vores passion for kæledyr rækker ud over skålen, og vi ønsker at gøre mere af det, der betyder noget for kæledyrene i samfundet. Vi kunne ikke være mere stolte af Purina BetterwithPets-prisen! Find ud af om vores vindere nedenfor!

BWPP-vinder - 2018

I 2018 vandt OOPOEH Foundation BetterwithPets Prize og blev tildelt £30.000 for at støtte og accelerere deres innovative initiativer. OOPOEH Foundation, der er baseret i Holland, håber at reducere ensomhed og øge fysisk aktivitet for ældre ved at matche dem som hundepassere med en familie i deres nabolag.

 

Vi er beærede og glade for at blive tildelt denne pris, dette vil give os mulighed for at øge den sociale effekt af vores initiativ. Vi havde en fantastisk workshop med Purina og søger nu at fortsætte vores projekt for at målrette udsatte seniorer med råd og inspiration hentet fra BetterwithPets Forum.

Sofie Brouwer, grundlægger af OOPOEH Foundation

De andre fire 2018-finalister, Canine Hope, Dutch Cell Dogs, Medical Detection Dogs og K9 Hundekunde: Happy Kids with Happy School Dogs, blev også tildelt £12.000 hver, fordi dommerne syntes, at alle initiativerne var så fantastiske.

BWPP-vinder - 2020

I 2020 havde vi to priskategorier. Den piloterede innovationskategori og kategorien idéstadie.

Piloted Innovation Kategori: Vinder

StreetVet  Accredited Hostel Scheme var vores vinder af den piloterede innovationskategori og blev tildelt £40.000 for at støtte og accelerere deres initiativ. Fokuseret på at give gratis, tilgængelig veterinærpleje til kæledyr, hvis ejere oplever hjemløshed på gaden eller i krisecentre, har StreetVet afsløret en kreativ ny måde, hvorpå vi kan udnytte den positive og virkningsfulde kraft i forbindelsen mellem kæledyr og menneske i samfundet.

 

Alt om StreetVet for mig har været en vanvittig rejse, lige fra en idé – bare at tage en rygsæk på og gå ud, til at det er det, jeg gør nu hver dag. Det er op til vores frivillige, som er fantastiske, og styrken i menneske-dyr-båndet, for det er derfor, vi alle gør det. Den bedste del af denne proces og StreetVet har handlet om de mennesker, vi har mødt undervejs, hvad enten det er ejere med deres hunde eller folk, der har ønsket at gøre en forskel.

Jade Statt, StreetVet-stifter.

Gamelles Pleines blev andenpladsen og blev tildelt £16.000 for at skalere virkningen af ​​deres initiativ. Gamelles Pleines arbejder på tværs af Frankrig for at hjælpe hjemløse kæledyrsejere med at fodre, pleje og holde deres kæledyr, mens de udnytter fordelene ved kæledyrsejerskab til vellykket social reintegration.

 

Tässä on kyseessä paljon muustakin kuin palkinnosta, siis koko ideasta ja hankkeesta. Minulle tärkeintä on tehdä näkymättömät näkyviksi, jotta ihmiset näkisivät kodittomat ja heidän lemmikkinsä uudella tavalla. Olen onnellinen, että tämä tavoite on saavutettu, sillä Gamelles Pleines ja StreetVet toimivat saman asian hyväksi kahdessa eri maassa. Tämä on suuri saavutus kodittomille.

Yohann Severe, grundlægger af Gamelles Pleines.

Idéstadie Kategori: Vinder

Homely Home er vinderen i kategorien idéstadie for unge forandringsskabere i alderen 18-25 år og har fået tildelt £8.000 for at udvikle deres vision til et pilotprojekt.

Med base i Rusland genskaber Homely Home rehabiliteringsprogrammer for mennesker og kæledyr, der skaber meningsfulde, livslange bånd og øget velvære.

 

Præmiepengene ville hjælpe os med at skabe det første Homely Home nogensinde og være et eksempel på, hvordan rehabilitering kan forbedres med dyr. Vi kan fremme den store idé om hjem, der fokuserer på både dyrs socialisering og den absolutte helbredende kraft, som kæledyr-menneske-båndet kan have på mennesker, der kæmper med depression, vold i hjemmet, hjemløshed.

Maxim Alexandrov, grundlægger af Homely Home.

Kvinde holder kat op
Vores indflydelse
Vores forpligtelser
Kæledyrsmad er kernen i det, vi laver, men det er på ingen måde alt, vi gør. Vi brænder for at gøre mere af det, der betyder noget for at forme et bedre samfund med kæledyr, og gøre mere af det, der betyder noget for kæledyr, mennesker og planeten.

Vi har udviklet vores Purina in Society Commitments for at sætte klare mål for os selv, der kan have en positiv indflydelse i verden, for kæledyr, de mennesker, der elsker dem, og den planet, vi alle deler.
CES team

Kontakt os

Vi er her for at besvare alle dine spørgsmål om kæledyr – store som små, virkelig seriøse og lidt fjollede. Kontakt os direkte når som helst og på hvilken som helst måde. Vores linjer er åbne fra 9.00 til 16.00, mandag til fredag, undtagen helligdage.