Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Hunde på kontorer

Pets at Work

Forestil dig en fremtid, hvor kæledyr og mennesker bliver bedre af det. En fremtid, hvor det er mere reglen end undtagelsen for de fleste hundeejere at tage deres hund med på arbejde, og hvor det ikke kun er et privilegium for nogle få heldige.

Hos Purina tror vi lidenskabeligt på, at kæledyr og mennesker er bedre sammen.

Vi ønsker, at flere mennesker skal opleve alle de utrolige fordele, som hunde og katte tilbyder: fra bedre helbred til gladere arbejdspladser. Det er derfor, at vi går ind for hunde på arbejdspladsen og har gjort det til en af vores ti "Purina i samfundet"-forpligtelser. Vi ønsker at hjælpe med at gøre hundevenlige arbejdspladser mulige for alle.

Se her, hvordan du kan tilrettelægge dit eget system for hunde på arbejdspladsen!

Terrier sad på skødet af kvinde, mens hun arbejdede på laptop
Pets at work
Jeg er en arbejdsgiver
Oplev de seks trin til at organisere en hundevenlig arbejdsplads - og fordelene for dine medarbejdere og din virksomhed.
Golden retriever sidder ved skrivebord med gruppearbejde
Pets at work
Jeg er en ansat
Alt, hvad du behøver at vide om, hvordan du får en ordning, så du kan tage din hund med på arbejde - herunder forslag til, hvordan du kan tage idéen op med din chef.
Vigtigste fordele

Her hos Purina har vi budt hunde velkommen på vores kontorer siden 2003. Vi har også foretaget undersøgelser sammen med andre virksomheder, som har oplevet fordelene ved at bringe mennesker og hunde sammen på arbejdspladsen. Alle disse erfaringer og undersøgelser har givet os reel indsigt i de fantastiske ting, som hunde kan tilbyde virksomheder og deres medarbejdere.

Vores undersøgelse

I 2017 gennemførte vi en undersøgelse* med tusindvis af dyreelskere i hele Europa for at finde ud af, hvad de syntes om Pets at Work.

  • 40 % af de personer, der har hunde på arbejdspladsen, siger, at det forbedrer deres balance mellem arbejdsliv og privatliv.
  • 24 % af de personer, der har hunde på arbejdspladsen, siger, at det forbedrer relationerne på arbejdspladsen.
  • 45 % af de personer, der har hunde på arbejdspladsen, siger, at det skaber en mere afslappet atmosfære.
  • 50 % af de personer, der ikke har en ordning for hunde på arbejdspladsen, ville se det som en fordel.

*Undersøgelsen for Purina blev gennemført af Engage Research som en Pets at Work Benchmark Study, Omnibus and Qualitative Research, i maj 2016. Europæisk undersøgelse blandt tusindvis af dyreelskere i hele Europa i maj 2017.

Fordelene ved kæledyr på arbejdspladsen

Pets At Work (PAW)

Velkommen til vores verden af arbejde.

Vi er så stolte over, at vores husmands arbejdsplads er hundevenlig, og at der er et voksende fællesskab af dyreelskere, som hver dag gør os velkomne på arbejdet! Læs videre, så fortæller vi dig mere, med lidt hjælp fra vores venner.
Kärlek från kontorshundarna på Purina.


Alle hos Purina tror lidenskabeligt på, at mennesker og kæledyr er bedre sammen, uanset om de er på arbejde eller i fritiden. Så hvilken bedre måde at gøre denne tro til virkelighed på end at gøre os hunde til en del af deres daglige kontorliv? Praksis for kæledyr på arbejdspladsen har været etableret hos Purina siden 2003, og vores politik for kæledyr på arbejdspladsen har været på plads siden 2010, hvilket giver alle medarbejdere mulighed for at tage deres firbenede venner med på kontoret. Vi har nu næsten 50 hundekolleger, der slutter sig til os på kontoret.


Siden vi begyndte at tage vores hunde med på arbejde for over 12 år siden, har vi set så mange fordele ved at have hunde på kontoret, lige fra gladere medarbejdere til mindre stress. Disse fordele gælder ikke kun for os og vores ejere, men også for de andre medarbejdere - mange er enige om, at arbejdsmiljøet er sjovere og atmosfæren mere positiv.

Purinas team af dyreelskende eksperter har udviklet et skræddersyet tretrins program for nyankomne hunde og ejere, der skal hjælpe dem med at komme ind i PAW-verdenen. At dømme ud fra alle vores viftende haler og de brede smil hos vores ejere og deres venner - er PAW-programmet gået som en hundegodbid. Lad os tage dig med på en tur rundt i vores PAW-program, så du kan få hele historien om, hvordan vi har gjort det til en så stor succes på hele vores arbejdsplads.

Hund på kontoret
Pets at work
Vil du også tage din hund med på arbejde?
Vi ønsker at bruge vores ekspertise i at tillade hunde på vores kontorer til at hjælpe andre virksomheder med at gøre det samme. Kontakt os, hvis du er interesseret i at gøre din arbejdsplads hundevenlig - vi vil gerne hjælpe dig!