Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Golden retriever sidder ved skrivebord med gruppearbejde

For medarbejdere

Vil du gøre dit kontor hundevenligt?

Vær med til at skabe forandring!

Find ud af, hvordan du får systemet op at køre på din arbejdsplads - lige fra at sælge ideen til din chef til at afholde en hundedagstest for kolleger.

Ved at aflive myter og sælge ideen til din chef kan det være nemmere end du tror at byde hunde velkommen på arbejdspladsen. I dette afsnit finder du alt, hvad du har brug for at vide!

At overbevise din arbejdsgiver

At byde hunde velkommen på arbejdspladsen kan hjælpe arbejdsgiverne med nogle af deres største udfordringer.

Hvordan kan vi reducere stress og styrke samarbejdet? Hvordan kan vi ændre arbejdskulturen og blive bedre til at rekruttere og fastholde talenter? Mange virksomheder leder efter svarene på disse og mange andre spørgsmål, og de forretningsmæssige fordele ved hunde på arbejdspladsen taler for sig selv.

Der er naturligvis også praktiske spørgsmål at stille. Vores præsentation om hunde på arbejdspladsen vil give dig flere argumenter til at overbevise din arbejdsgiver om at tillade hunde på kontoret og hjælpe dig med eventuelle forhindringer.

INTRODUCER HUNDE PÅ ARBEJDE
FINAL 28-9_PAW Europe CEO leaflet_NORDICS_layout.pdf

Sådan starter du op med at hunde på dit arbejde

Er du interesseret i at starte et system på din arbejdsplads, men er du i tvivl om, hvor du skal starte? Her er vores forslag til de første skridt.

 

3 vigtige ting at holde øje med

 1. Tjek, hvem der ejer og administrerer bygningen
  Det er vigtigt at sikre, at hunde er velkomne på din arbejdsplads. Du skal muligvis tjekke dette med din leder eller udlejer – eller begge dele – først.
 2. Få ledelsen på din side
  Vores toolbox er fuld af fakta, forskning og et færdigt salgsargument, der hjælper dig med at få din chef lige så begejstret for at have hunde på arbejdspladsen, som du er.
 3. Udnævn en ambassadør eller et projektteam
  Hvis du eller en lille gruppe er villige til at gå i spidsen for at introducere hunde på arbejdspladsen, er dette en stor hjælp til at få ledelsen på din side, samtidig med at det hjælper med at holde systemet kørende.
   

Gør det behageligt for hunden på kontoret

 • Hundeseng
 • Legetøj og hundegodbidde
 • Kobling
 • Hunde afføringsposer
 • Skridsikker vandskål
 • Hundemad

Ansvarlig hundeejerskab

Hundens velfærd skal præge ethvert system for hunde på arbejdspladsen. Vil hunden være glad og sund, når den tilbringer tid på din arbejdsplads? Har de adgang til udendørs arealer til hvile? Vores værktøjssæt indeholder en liste over ting, som virksomheder og hundeejere bør overveje, før de tager deres hunde med på arbejde.

 • Behovet for et passende miljø
 • Behovet for en passende kost
 • Behovet for at kunne udvise normale adfærdsmønstre
 • Behovet for at blive sammen med eller adskilt fra andre hunde
 • Behovet for at blive beskyttet mod smerte, lidelse, skade og sygdom
   
Hund på kontoret
Pets at work
Vil du også have din hund med på arbejde?
Vi ønsker at bruge vores ekspertise i at tillade hunde på vores kontorer til at hjælpe andre virksomheder med at gøre det samme. Kontakt os, hvis du er interesseret i at gøre din arbejdsplads hundevenlig - vi hjælper dig gerne!