Your Pet, Our Passion.
To hunde sad ved kontorbygning

Pets at Work Alliance

Lad os hjælpe dig med at gøre din kontorhund venlig.

Vi hjælper dig gerne, hvis du er villig til at starte et system til hunde på din arbejdsplads, og måske endda blive medlem af Pets At Work Alliance.

Vores hundevenlige kontorer i hele Europa varierer i størrelse, antal ansatte, arkitektur og arbejdskultur. Dette giver os viden til at implementere systemer til hunde på arbejdspladsen i meget forskellige miljøer.

Send en e-mail til: pawalliancenordic@purina.nestle.com

Indtast firmanavn, størrelse, lokation og din stilling - dette hjælper os med at vende tilbage til dig med skræddersyet hjælp.

Hvad er Pets at Work-alliancen?

Oprettet af Nestlé Purina, Pets at Work Alliance er en frivillig, non-profit alliance af virksomheder, der er gået sammen for at gøre hunde- og katteejerskab lettere ved at åbne deres døre for hunde. Vores medlemmer anerkender, at hunde og katte har en enorm positiv effekt på sundhed og velvære, og viser andre virksomheder, hvor værdifuld en hunde- og kattevenlig arbejdsplads kan være.

Fordelene ved at være medlem af Pets at Work-alliancen

Medlemmer af Pets at Work Alliance får unik adgang til information og hjælp fra Nestlé Purinas hundeeksperter på arbejdspladsen til at implementere systemet på deres kontorer. Det kan være alt fra at hjælpe med at arrangere en testdag, designe hundevenlige faciliteter, afholde spørgesessioner og meget mere.

Hvem kan blive medlem?

Enhver virksomhed kan ansøge om at blive medlem af Pets At Work Alliance gratis, forudsat at den forpligter sig til at åbne dørene for hunde.