Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Hund og kat leger

Find et kæledyr

At få et nyt kæledyr er spændende! Uanset om du har brug for hjælp til at finde den helt rette race, det rigtige navn, eller forstå omkostningerne og fordelene ved at have et kæledyr, så står vi klar til at hjælpe. 

At få en hund

Ligesom andre vigtige beslutninger, er det vigtigt at lave sit hjemmearbejde, inden man anskaffer sig en hund, så du er sikker på, at du har valgt den rette hund for dig og din livsstil.

At få en kat

Beslutningen om at få en ny kat kan rejse mange spørgsmål. Hvilken race kan du lide? Kan du klare udfordringerne ved en killing, eller vil en roligere seniorkat passe bedre til din livsstil?

Hund hopper op i luften
Forbered dig
De bedste hundenavne
Hvis du leder efter det helt rette hundefoder til din behårede ven, så har vi noget for enhver hund. Fra tørfoder til vådfoder, hvalpe til seniorhunde, og komplette måltider eller specialkost. Gå på opdagelse i vores sortiment og find det helt rette foder til din hund.
Kat ser på kameraet
Forbered dig
De bedste kattenavne
Hvis du leder efter det helt rette kattefoder til din behårede ven, så har vi noget for enhver kat. Fra tørfoder til vådfoder, killinger til seniorkatte, og komplette måltider eller specialkost. Gå på opdagelse i vores sortiment og find det helt rette foder til din kat.

Lær mere

Hunde sad og kiggede i modsatte retninger
Det perfekte match
Hundetyper & guides
Forskellige typer af hunde har forskellige behov, så uanset om du leder efter en jagthund, en apporterende hund, en miniaturehund eller en terrier, så har vi rådene til at hjælpe dig med at finde det perfekte match.
Hund kigger op på ejeren
Det perfekte match
Hunderacer
Med så mange racer at vælge mellem, kan det være forvirrende at finde den perfekte følgesvend. Du kan se et stort udvalg af racer i vores race bibliotek, eller tag vores "Racevælger Test" som kan matche din livsstil med racernes behov.
Brune og ingefær Tabby katte sidder på sofaen
Purina ekspertviden
Kattetyper & guides
Er du på udkig efter en familievenlig kat? Er du fast besluttet på at finde en sort kat, eller en allergivenlig race? Vores guide vil hjælpe dig med at finde det perfekte match.
To katte sad på sofaen
Purina ekspertviden
Katteracer
Siden sin begyndelse har Purina været en pioner inden for ernæringsmæssige nyskabelse med målet om at hjælpe hunde og katte med at leve et bedre og længere liv. At have en kat er utroligt givende, men det er også et stort ansvar. Find ud af, hvilken race der passer til din unikke livsstil i dag med vores "Racevælger-værktøj", eller gennemse vores racesider.
CES team

Kontakt os

Vi er her for at besvare alle dine spørgsmål om kæledyr – store som små, virkelig seriøse og lidt fjollede. Kontakt os direkte når som helst og på hvilken som helst måde. Vores linjer er åbne fra 9.00 til 16.00, mandag til fredag, undtagen helligdage.