Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
PPVD Hundehelt
Pro Plan Vet Diets
Et udvalg af produkter for at imødekomme behovene hos hunde med specifikke tilstande.

Opdag effektiv klinisk næring fra PRO PLAN Veterinary Diets.

Udbuddet af kliniske diæter og relaterede produkter gør det muligt for dyrlæger at styrke effektiviteten af den overordnede behandlingsprotokol med målrettede, videnskabsbaserede og velafprøvede formler.

Opdag mere:

Pro Plan Fortiflora
Vores videnskab
PRO PLAN FortiFlora
PRO PLAN FortiFlora Canine Probiotic er et komplementært foder til hunde og hvalpe, som har vist sig at støtte deres naturlige forsvar samtidig med at det minimerer gastrointestinale forstyrrelser og bibeholder en sund mikroflorabalance. Det fungerer også som en smagsforstærker på grund af sin fantastiske smag. Strø ganske enkelt en pose på din hunds sædvanlige mad en gang om dagen.
PPVD HA
Vores videnskab
PRO PLAN Veterinary Diets
Hele vores Pro Plan Veterinary Diets-sortimentet har fået et fantastisk nyt udseende. Det er nu lettere at genkende, lettere at forstå og lettere at fodre, med samme enestående næring som du og dine husdyr elsker.

Bladre blandt vores produkter ud fra tilstand:

Bemærk at alle indikationer for PRO PLAN Veterinary Diets som nævnes, er til kosttilskud for hunden med den angivne tilstand og udelukker ikke passende medicinsk behandling. Dyrlægediæterne bør anvendes under dyrlægeovervågning.

Opdag vores sortiment:

PPVD master logo