Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
PPVD kat og hund
Pro Plan Vet Diets
Et sortiment af dyrlægediæter for at imødekomme behovene for specifikke tilstande.

Pro Plan Veterinary Diets-serien er skabt for at hjælpe dyrlæger med at give næringsstøtte til specifikke helbredstilstande hos hunde og katte. Udbuddet af kliniske diæter og relaterede produkter gør det muligt for dyrlæger at styrke effektiviteten af den overordnede behandlingsprotokol med målrettede, videnskabsbaserede og velafprøvede formler.

Bemærk at alle indikationer for PRO PLAN Veterinary Diets som nævnes er til kosttilskud for hunden eller katten med den angivne tilstand og udelukker ikke passende medicinsk behandling. Dyrlægediæterne bør anvendes under dyrlægeovervågning.

PPVD Kattehelt
Til katte
Opdag produkterne til katte
Opdag effektiv klinisk næring til din kat fra Purina Pro Plan Veterinary Diets med forskellige sundhedsplatforme, som er skræddersyede for på en sagkyndig måde at håndtere din kats velbefindende.
PPVD Hundehelt
Til hunde
Opdag produkterne til hunde
Opdag en række kliniske diæter til hunde med forskellige sundhedsplatforme, som gør det muligt for dyrlæger styrke effektiviteten af den overordnede behandlingsprotokol med målrettede, videnskabsbaserede og velafprøvede formler.