Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Pro Plan Gul Lab
Pro Plan
Alle PRO PLAN-produkter er garanteret at levere 100 % af de essentielle næringsstoffer, som din hund har brug for og elsker.

Vi mener, at ernæring er grundlaget for langsigtet sundhed og udgangspunktet for et godt liv.

Derfor er PRO PLAN et sikkert valg for dem, der ønsker at give deres hunde et foder, der er baseret på avanceret videnskab med rod i over 90 års dokumenterede resultater.

Alle PRO PLAN-produkter er formuleret med henblik på at udnytte ingredienser af høj kvalitet, der giver en effektiv optagelse af næringsstoffer og målrettede fordele i alle livets faser - lige fra støtte til immunitet hos hvalpe til fremme af kognitiv udvikling hos ældre hunde.

Vores optimerede ernæring giver meningsfulde sundhedsfordele, der fremmer langsigtet velvære uden at gå på kompromis med den gode smag, som din hund elsker.

Pro Plan hvalp
Vores ernæring
PRO PLAN hvalp
PRO PLAN-serien til hvalpe er specielt udviklet af Purina-dyrlæger og ernæringseksperter og hjælper dem med at få den bedst mulige start på livet. Vores sortiment er baseret på colostrum og hjælper med at støtte din hvalps naturlige forsvar og bekæmpe de daglige udfordringer.
Pro Plan Gul Lab
Vores ernæring
PRO PLAN Voksen
Vores sortiment af tørfoder til voksne hunde er udviklet med ingredienser af høj kvalitet og indeholder vigtige næringsstoffer, der hjælper med at støtte sunde led til en aktiv livsstil, holde pelsen skinnende fra rod til spids og vedligeholde en god tandpleje.
Pro Plan senior
Vores ernæring
PRO PLAN Senior
Når hundene bliver ældre, kan det være en fordel at give dem et foder, der er specielt udviklet til deres gyldne år. PRO PLAN indeholder en eksklusiv blanding af næringsstoffer og hjælper din hund med at forblive så livlig, opmærksom og interaktiv som muligt, idet den forbedrer den mentale skarphed og reaktionsevne.

Opdag vores sortiment:

Brug af videnskabens kraft

Som ejer er du den vigtigste bidragyder til din hunds velbefindende, og derfor er vi forpligtet til at dele al vores ekspertise inden for ernæring og kæledyrspleje med dig.

Vi arbejder hårdt på at forstå de sundhedsproblemer hos dit kæledyr, der betyder mest for dig, og derfor fokuserer vores forskning på de områder, der gør den største forskel i både hundens og ejerens liv.

PRO PLAN Veterinary Diets til hunde

PRO PLAN Veterinary Diets til hunde hjælper dyrlæger med at give ernæringsmæssig støtte til specifikke sundhedstilstande hos hunde. Disse kliniske diæter og relaterede produkter gør det muligt for dyrlæger at styrke effektiviteten af overordnede behandlingsprotokoller med målrettede, videnskabeligt baserede og gennemprøvede formler.

Pro Plan logo