Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Mand og hund løber på stranden

Vi ønsker at gøre en forskel

Vi er dedikerede til at muliggøre sundere og gladere liv for mennesker og deres kæledyr, ved at hjælpe med at udvikle blomstrende samfund og forvalte ressourcer for fremtiden.

Landskabsinfografik

Hvor vi gør en forskel

Individer, familier og kæledyr

Hver kæledyrsejer ønsker, at deres kæledyr kan nyde et langt, sundt og lykkeligt liv. Som en førende kæledyrsvirksomhed stræber vi konstant efter at hæve standarderne for kæledyrsernæring, -sundhed og -velvære.

Samfund

Da vi tror på, at båndet mellem kæledyr og mennesker tilbyder mange fordele, arbejder vi hver dag for at fremme kæledyrs rolle i samfundet. Vi skaber konkrete løsninger for et rigere liv for kæledyr og de mennesker, der elsker dem.

Planeten

I samarbejde med vores partnere og interessenter arbejder vi mod at opnå bæredygtig brug af naturressourcer og nul miljøpåvirkning i vores drift.

Lær mere

Kvinde holder kat op
Vi ønsker at gøre en forskel
Vores forpligtelser
Vi er dedikerede til at forbedre kæledyrs liv og dem, der elsker dem. Derfor har vi lavet 6 forpligtelser, som vi vil opfylde i 2030.
Ingefær kat hos dyrlægerne
Vi ønsker at gøre en forskel
Vores velgørenhedspartnere
Vi er stolte over at støtte førende velgørenhedsorganisationer, der deler vores værdier, lige fra kæledyrsvelgørenhedsorganisationer til dem, der fremmer kæledyr som praktiske og terapeutiske følgesvende for mennesker.
Kvinde med beagle arbejder på bærbar computer
Vi ønsker at gøre en forskel
Kæledyr på arbejdspladsen
Vi ønsker at hjælpe med at gøre kæledyrsvenlige arbejdspladser til en mulighed for alle.
Better with pets prize kvinde sad med hund
Vi ønsker at gøre en forskel
Better with Pets prize
BetterwithPets-prisen er et initiativ for at støtte sociale innovatører, der fokuserer på at udnytte styken det stærke bånd kæledyr og mennesker for samfundets sundhed og velvære.

Mød Purina

Hund og kat på ejers skød
Mød Purina
Om os
Vi tror på, at når mennesker og kæledyr knytter bånd, bliver livet rigere. Denne tro er nu omdrejningspunktet i alt, hvad vi gør, og de produkter vi laver over hele verden.
Kvinde og hund ved bærbar computer
Mød Purina
Dine spørgsmål er vigtige
Dine spørgsmål om vores produkter, aktiviteter og indflydelse på planeten er vigtige for os, da vi tror på, at gennemsigtighed kan give forbrugerne mulighed for at træffe endnu mere informerede valg.
CES team

Kontakt os

Vi er her for at besvare alle dine spørgsmål om kæledyr – store som små, virkelig seriøse og lidt fjollede. Kontakt os direkte når som helst og på hvilken som helst måde. Vores linjer er åbne fra 9.00 til 16.00, mandag til fredag, undtagen helligdage.