Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Kvinde med 2 hunde ved havet

Om os

Vi tror på, at kæledyr og mennesker er bedre sammen.

Vores historie

Båndet mellem kæledyr og mennesker er helt unikt. Det er et forhold, der er bygget på fælles følgeskab, erfaring og kærlighed, og det inspirerer vores tro på, at når mennesker og kæledyr knytter bånd, bliver livet rigere. Derfor har vi i over 125 år udviklet velsmagende, livsforbedrende foder til katte og hunde i alle aldre og med alle livsstile.

Vores portefølje af meget elskede mærker berører millioner af liv hver dag. Ved at tilbyde et bredt udvalg af priser og ernæringsmæssig kvalitet - fra god til exceptionel - sikrer vi, at komplet og afbalanceret ernæring er tilgængelig for alle.

Som dyreelskere og ejere ved vi selv, hvordan kvalitetsernæring kan hjælpe kæledyr og deres ejere til at leve et gladere, sundere og længere liv sammen. At skabe et rigere liv for kæledyr og de mennesker, der elsker dem, er det, vi er bedst til, og det er derfor, vi findes.

Kæledyr og mennesker har det bedre sammen. 

Vores formål

Purinas globale formål er: At skabe et rigere liv for kæledyr og de mennesker, der elsker dem. Vores formål er baseret på vores arv og vores overbevisning: Når kæledyr og mennesker knytter bånd, bliver livet rigere #WeAreBetterWithPets Det afspejler vores ekspertise og relaterer til udfordringerne i verden omkring os. Det er en motivation, der inspirerer vores medarbejdere hver dag.

Vores ambition

Vores tilgang er at lytte til vores interessenter, forstå, hvad der betyder mest for dem, hvilke problemer de har, og hvilke områder de ønsker, at Purina skal fokusere på på både lokalt og europæisk plan for at blive den mest betroede PetCare-virksomhed i hele Europa.

Vores vision

I takt med at vi udvikler os og omdanner Purina fra en virksomhed, der producerer foder til kæledyr, til et økosystem for kæledyrspleje, vil vi udforske nye måder at levere de allerbedste oplevelser til kæledyrsejere og opfylde vores formål om at skabe et rigere liv for kæledyr og de mennesker, der elsker dem.

Kun ved at kombinere vores ekspertise inden for kæledyrsfoder og vores stærke portefølje med nye forretningsmodeller og partnerskaber kan vi hjælpe flere mennesker med at opleve de fantastiske fordele, som kæledyr bringer til vores liv.

Vi opbygger Purinas økosystem for at blive Sveriges førende leverandør af kæledyrspleje, fra vores kerne af livsforbedrende ernæring til de oplevelser, som kæledyrsejere søger, ud over blot mad.

Det er forankret i vores formål, og i takt med at vi hjælper flere mennesker med at opleve de fantastiske fordele, som kæledyr bringer til vores liv, så vil vi gøre vores ambition til virkelighed og fortjener at blive set som det mest betroede kæledyrsplejevalg blandt kæledyrsejere gennem hele deres kæledyrs liv.

Kvinde holder kat op
Vores forpligtelser
Vi er dedikerede til at forbedre livet for kæledyr og dem, der elsker dem, og derfor har vi forpligtet os til at opfylde 10 forpligtelser inden 2023.
Ingefærkat hos dyrlægen
Vores velgørenhedsarbejde
Vi er stolte af at støtte førende velgørenhedsorganisationer, der deler vores værdier, lige fra dyrevelfærdsorganisationer til organisationer, der fremmer kæledyr som praktiske og terapeutiske ledsagere for mennesker.
CES team

Kontakt os

Vi er her for at besvare alle dine spørgsmål om kæledyr – store som små, virkelig seriøse og lidt fjollede. Kontakt os direkte når som helst og på hvilken som helst måde. Vores linjer er åbne fra 9.00 til 16.00, mandag til fredag, undtagen helligdage.