Your Pet, Our Passion.
Kat kigger tilbage over skulderen

Vores videnskab

En historie med innovation gennem årene.

Purinas fokus på videnskaben om kæledyrs ernæring, og hvordan den kan spille en vigtig rolle for kæledyrs sundhed, strækker sig over næsten et århundrede med gennembrud, der har omdefineret branchens standarder.

Det har aldrig været nemmere at finde oplysninger om foder til kæledyr, men det kan være svært at finde pålidelige oplysninger. Så i 2018 lancerede vi Purina Institute - en global stemme, der deler videnskaben om ernæring med dyrlæger og videnskabelige tænkere for at hjælpe kæledyr med at leve et bedre og længere liv.

Purina Institute deler banebrydende forskning fra mere end 500 Purina-forskere og dyreplejeeksperter, der arbejder på tværs af et omfattende netværk af otte F&U-faciliteter rundt om i verden. Purinas F&U-team er uden sidestykke i sin størrelse og omfatter en lang række specialer, herunder ernæringseksperter, dyrlæger, adfærdsforskere, immunologer, kemikere, molekylærbiologer, fødevareforskere, eksperter i smagsoplevelser og specialister inden for genomik og bioinformatik.

 

Vi er meget optaget af dette. Vi er aldrig færdige. Vi har aldrig lært nok, og vi kan aldrig vide nok. Så vi stræber hele tiden efter at forbedre kæledyrenes velfærd.

Dan Smith, vicepræsident og global leder af forskning og udvikling. Nestlé Purina.

At være en del af Nestlé, verdens største fødevare- og ernæringsvirksomhed, giver mange muligheder for at udforske forbindelserne mellem kæledyr og menneskers sundhed. Ved at dele ekspertise mellem vores videnskabelige teams har Purina Institute allerede været i stand til at anvende vigtig viden inden for områder som probiotika og kognitiv svækkelse.

Hvis du vil vide mere om Purinas pionerarbejde og udforske de mange videnskabelige ressourcer, der er tilgængelige gennem Purina Institute, kan du besøge www.purinainstitute.com.

Vores videnskabelige arv

Kontakta oss

Kontakt os

Vi er her for at besvare alle dine spørgsmål om kæledyr – store som små.

Kontakt os direkte når som helst og på hvilken som helst måde. Vores linjer er åbne fra 9.00 til 16.00, mandag til fredag, undtagen helligdage.

Bemærk venligst, at i løbet af sommeren (8. juli til 2. august) kan forbrugerkontakten træffes på telefonen i hverdage mellem kl. 9-12.