Your Pet, Our Passion.
Terrier sad på skødet af kvinde, mens hun arbejdede på laptop

For arbejdsgivere

Find ud af, hvordan du opretter et program for kæledyr på arbejdspladsen i din virksomhed.

Opdag alle de fordele, som en ordning med hunde på arbejdspladsen kan give - og de seks trin, du kan tage for at gennemføre den på din arbejdsplads.

Gør din arbejdsplads FANTASTISK!

De 6 trin

Uanset hvor formel eller uformel du ønsker, at din politik skal være, og uanset størrelsen af din arbejdsplads, kan vi hjælpe dig med at tilrettelægge en ordning med hunde på arbejdspladsen. Tag et kig på de 6 involverede trin!

Fordele ved at have hunde på arbejdspladsen

Vi tror fuldt og fast på, at mennesker, hunde og katte er bedre sammen - en overbevisning, der bekræftes af forskning. Vi talte med over tusind virksomheder som led i en sammenlignende undersøgelse, og resultaterne viste den enorme positive indvirkning, som hunde og katte kan have på organisationen.

Vores undersøgelse viste, at nogle af fordelene for virksomheden er følgende:

Husdjur på jobbet infographic

Hvorfor ikke prøve en prøvedag?

At offentliggøre og afvikle din egen "testdag med hundedag" er en fantastisk måde at vænne folk til tanken om hunde på arbejdspladsen. Når folk først har set virkningerne, vil det være lettere at få opbakning til noget større.

Plan for en hundedagstest

Når det er blevet besluttet at gennemføre en hundedagstest, skal du fastsætte en dato (fredag er normalt et godt valg), offentliggøre den og minde folk om ansvarligt hundeejerskab. Der bør også være klare retningslinjer, som alle skal følge.

 

Næste skridt

Hvis hundedagsprøven er en succes, og du overvejer at lancere din egen ordning for hunde på arbejdspladsen, skal du ikke glemme, at du kan kontakte os for at få flere oplysninger og støtte.

Hund på kontoret
Pets at work
Ønsker du også at tage din hund med på arbejde?
Vi ønsker at bruge vores ekspertise i at tillade hunde på vores kontorer til at hjælpe andre virksomheder med at gøre det samme. Kontakt os, hvis du er interesseret i at gøre din arbejdsplads hundevenlig - vi hjælper gerne!