Your Pet, Our Passion.
Lærer med børn og hund

Fremme programmer for ansvarligt ejerskab af kæledyr

Vi tror på at give uvurderlig information om ansvarligt ejerskab af kæledyr for at hjælpe kæledyr og mennesker med at leve lykkeligt i fællesskab.

Vores mål

Pr. 2030 vil 3.000.000 mennesker have deltaget i vores programmer.

Vores forpligtelse

Det er vigtigt fordi

At eje et kæledyr er en givende oplevelse, der kan bringe stor glæde samt sundheds- og velværefordele. Vi forstår også, at det kan være et stort ansvar at eje et kæledyr, og det er ikke altid let at vide, hvad der er bedst for dem. Vi ønsker at styrke kæledyrsejere ved at give nøjagtige ekspertoplysninger og råd. Og da børn er den næste generation af kæledyrsejere, mener vi, at det er vigtigt for dem også at lære at omgås med og værdsætte kæledyrs særlige behov.

Derfor vil vi levere digitale værktøjer og finansiere initiativer såsom Zigzag Puppy Coach-appen, der giver nye hvalpeejere mulighed for at lære deres hvalpe vigtige livsfærdigheder ved at tilbyde en personlig træningsplan baseret på race og alder. Vi fortsætter også med at arbejde sammen med vores ekspertpartnere inden for børns uddannelse for at levere programmer, der hjælper børn med bedre at forstå kæledyrs adfærd, samt hvordan man tager sig af et kæledyr.

Vores synspunkt

Hos Purina tror vi på, at når mennesker og kæledyr sammenkædes, bliver livet rigere. Vi ved også, at ansvarligt ejerskab af kæledyr ikke kun er til gavn for kæledyr og deres ejere, men også for vores samfund som helhed. Derfor ønsker vi at støtte så mange mennesker som muligt for at hjælpe dem med at lære og forstå mere om kæledyr.

 

Oplevelsen af at være sammen med kæledyr kan bringe os glæde og kærlighed. Det er vigtigt, at vi imødekommer kæledyrs behov for at sikre, at de føler sig glade, trygge og elskede.

Purina eksperter

Eksisterende programmer

Across Europe, we have had many countries running successful, responsible pet education programmes for many, many years.

Vi har i hele Europa gennemført vellykkede programmer for ansvarligt ejerskab af kæledyr i mange år. I Portugal har vi for eksempel et partnerskab med KidZania, en indendørs by, certificeret af undervisningsministeriet, hvor børn kan lege voksne. Vi skabte og åbnede dørene til den første Purina Pet School Vet Clinic, som simulerer et besøg hos dyrlægen og hjælper børn med at lære at tage sig af katte og hunde og hvordan de skal opføre sig rundt om dem, og forstå vigtigheden af dyrlægebesøg. Vi uddelte også vores skolematerialer om kæledyr til alle de skoler, der organiserede besøg på KidZania. Klinikken var vært for mere end 8.500 børn i de første 3 måneder efter åbningen.

Bygger på Nestlé CSV

Ligesom vi er forpligtet til at forbedre livet for kæledyr og de mennesker, der elsker dem, er vores moderselskab Nestlé forpligtet til at forbedre livskvaliteten og bidrage til en sundere fremtid for enkeltpersoner og familier, startende med vores samfund og vores planet.

Læs mere om Nestlé i samfundet

Vores 6 nye Purina-forpligtelser
Vores påvirkning
Vores forpligtelser
Vi er forpligtet til at gøre mere af det, der betyder noget for kæledyr, for de mennesker, der elsker dem, og for den planet, vi deler. Derfor er vi forpligtet til at opfylde vores 6 Purina-forpligtelser.