Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Vores tidligere Purina in Society-forpligtelser

Vores tidligere Purina-forpligtelser til samfundet

Vi lancerede først vores 10 Purina-forpligtelser til samfundet i 2016 og har arbejdet på at nå vores mål lige siden. Her kan du lære mere om vores præstationer og seneste status. 

Vores præstationer

Tag et kig på vores tidligere 10 Purina-forpligelser til samfundet og se, hvordan vi leverede i forhold til vores mål.

01 Infografik om hunde- og kattefoder
Kæledyr
Vores mål:
Fra 2021 til 2022 lancerer vi 10 nye produkter med fokus på at forbedre kæledyrs sundhed og trivsel.

Vores præstation: Vi nåede vores mål ved at lancere 12 nye produkter, herunder Purina® PRO PLAN® Veterinarian diets Cardiocare til hunde, som hjælper med at understøtte hjertefunktionen.
02 Infografik over ingredienser i hundefoder
Kæledyr
Vores mål:
At give forbrugerne let tilgængelige, nøjagtige og transparente oplysninger om vores kæledyrsfoderprodukter.

Vores præstation: Denne forpligtelse blev opnået i 2020. Du kan finde oplysninger om, hvordan vi opnåede dette, i PinS-rapporten.
03 infografik om madskåle
Kæledyr
Vores mål:
Pr. 2020 vil vi helt fjerne kunstige farvestoffer fra vores hovedmåltidsprodukter. Pr. 2023 vil vi helt fjerne kunstige farvestoffer fra snacks.

Vores præstation: Vi nåede vores mål 3 år før tid: Alle kunstige farvestoffer blev fjernet fra vores måltider og snacks i 2020. Få mere at vide i rapporten Purina i samfundet.
04 Infografik om hunde på en skala
Kæledyr
Vores mål:
Pr. 2023 vil vores top 10-markeder i hele Europa støtte forebyggende partnerskaber og programmer, der hjælper med at reducere risikoen for fedme hos kæledyr.

Aktuel status: Vi fortsætter med at arbejde med dyrlæger og adfærdsforskere for at identificere de grundlæggende årsager til fedme hos kæledyr og opdage nye måder at støtte ejerne i at tackle dette problem. Du kan læse mere om vores initiativer i vores rapport Purina i samfundet.
05 infografik om hænder og hjerter
Fællesskaber
Vores mål:
Pr. 2023 vil vores top 10 markeder i hele Europa støtte adoptionsprogrammer og -organisationer for at hjælpe med at forhøje adoptionshyppigheden for kæledyr.

Vores præstation: I alt har 28 lande etableret partnerskaber om adoption af kæledyr med ca. 50 forskellige organisationer. Vi vil fortsætte med at støtte adoptionsprogrammerne som en del af vores 6 nye Purina-forpligtelser.
06 hund på kontorbygning infografik
Fællesskaber
Vores mål:
Pr. 2020 vil vi i hele Europa skabe 200 alliancer for at støtte Pets At Work-initiativer.

Vores præstation: I 2020 opnåede vi vores forpligtelse ved at etablere vores Pets At Work-program i 209 eksterne virksomheder, der deler vores tro på, at vi er bedre med kæledyr! Du kan læse mere om dette i vores 2020 rapport Purina i samfundet.
07 Infografik: Person med kat
Fællesskaber
Vores mål:
Pr. 2023 vil 2 millioner børn have deltaget i vores programmer om ansvarligt ejerskab af kæledyr.

Vores præstation:Til dato har mere end 2 millioner børn deltaget i vores programmer om ansvarligt ejerskab af kæledyr. Vi vil fremme programmer om ansvarligt ejerskab af kæledyr for børn og voksne som en del af vores 6 nye Purina-forpligtelser.
08 Infografik om europæiske symboler
Fællesskaber
Vores mål:
Pr. 2016 har vi forpligtet os til at skabe 1.500 jobmuligheder og praktikpladser for unge under 30 år hos Nestlé Purina i Europa.

Vores præstation: Vi er stolte af at kunne meddele, at vi nåede vores mål i 2016 og beskæftigede 2.429 unge fra 2014-2016. Du kan læse mere om denne tidligere forpligtelse nedenfor.
09 Infografik om genbrugsemballage
Miljø
Vores mål:
Pr. 2025 vil 100 % af vores emballage være genanvendelig eller genindvindelig.

Vores præstation: I 2020 var 78 % af vores emballage designet til at være genanvendelig Vi vil fortsætte med at arbejde hen imod en affaldsfri fremtid som en del af vores 6 nye Purina-forpligtelser.
10 infografikker om landbrug
Miljø
Vores mål:
Pr. 2022 skal 100% af vores fiske- og skaldyrsingredienser være fra ansvarlige kilder.

Vores præstation: I 2021 var 86 % af vores fiske- og skaldyrsingredienser fra ansvarlige kilder. Vi har forpligtet os til at fortsætte med at arbejde hen imod dette som en del af vores forpligtelse til at innovere kæledyrsernæring og kildeingredienser gennem regenerativ praksis.
Purina i samfundet rapport 2020
Purina i samfundet rapport 2020
For flere detaljer om vores præstationer i forbindelse med disse forpligtelser, se venligst vores 2020 rapport Purina i samfundet.
Vores 6 nye Purina-forpligtelser
Vores 6 nye Purina-forpligtelser
Vend tilbage til vores hjemmeside om Purina-forpligtelser for at finde vores nye forpligtelser.
CES team

Kontakt os

Vi er her for at besvare alle dine spørgsmål om kæledyr – store som små, virkelig seriøse og lidt fjollede. Kontakt os direkte når som helst og på hvilken som helst måde. Vores linjer er åbne fra 9.00 til 16.00, mandag til fredag, undtagen helligdage.