Your Pet, Our Passion.
Hund spiser mad fra rød skål

Innovation af kæledyrsernæring og kildeingredienser gennem regenerativ praksis

Forskningsbaseret innovation vil altid være kerneområdet i vores ernæringsmæssige ekspertise. Vi vælger de rigtige ingredienser af høj kvalitet for at sikre, at vores opskrifter er nærende for kæledyrene. Vi arbejder også hen imod ansvarlige kilder for vores ingredienser.

Vores mål
  • Pr. 2024 vil vi lancere 20 nye produkter, der forbedrer kæledyrs sundhed og trivsel (baseline 2021).
  • Pr. 2025 vil 20 % af korn- & grøntsagsproteinerne være fra regenerative landbrugsmetoder, og det forhøjes til 50 % pr. 2030.
  • Pr. 2030 vil vi kun bruge fisk fra ansvarlige kilder (vildtfanget & akvakultur).
Vores forpligtelse

Det er vigtigt fordi

Purina blev grundlagt på løftet om ernæring af høj kvalitet, dokumenteret videnskab og innovation, som kan hjælpe med at forbedre kæledyrs sundhed og trivsel. Mens ernæringen altid vil være i centrum, vil det være et fokusområde for os at overveje de ingredienser, vi bruger, og hvilke kilder vi får dem fra. Vi anerkender vores ansvar for at sikre, at vi fortsat leverer kvalitetsernæring til vores kunder, samtidig med at vi reducerer vores klimapåvirkning.

Derfor vil vi fortsat nøje overvåge antallet af vores nye produkter, der er designet til at forbedre kæledyrs sundhed og trivsel. Vi vil også registrere, hvor mange af vores ingredienser der kommer fra regenerativt landbrug og ansvarlige kilder.

Vores synspunkt: Purina, forskning og ernæring

Vi er en virksomhed bestående af kæledyrsejere og kæledyrselskere, fra vores forskere og ernæringseksperter til vores marketing- og salgsfolk. Vi er engageret i at forstå kæledyrs ernæringsmæssige, adfærdsmæssige og sociale behov. Vi er fokuseret på at gøre alt, hvad vi kan for at holde dem sunde og glade.

Vi mener grundlæggende set, at videnskabeligt bevist ernæring af god kvalitet er afgørende for kæledyrenes trivsel. Derfor har vi siden begyndelsen af Purina og gennem alle vores aktiviteter overholdt vores mærkes løfte om ernæring af høj kvalitet, dokumenteret videnskab og resultater. Hos Purina er ernæring i centrum.

Vi anerkender dog også, at vores kæledyrsfoder er fundamentalt for at hjælpe med at reducere Purinas miljøaftryk. Vores forpligtelse til regenerativ landbrugspraksis for vores korn og vegetabilske proteiner stræber efter at vende den nedadgående tendens i jordsundhed og hjælpe med at reducere Purinas samlede kulstofemissioner.

 

I samarbejde med respekterede partnere og veterinære ledere over hele verden samt vores eksperter i at finde ansvarlige kilder nyder vi udsigten til at drive innovation, der skaber vigtige fremskridt inden for kæledyrs sundhed og velvære og kan hjælpe med at reducere vores klimapåvirkning. Vi ved, at vi ikke kan nå vores mål alene.

Purina eksperter

Bygger på Nestlé CSV

Ligesom vi er forpligtet til at forbedre livet for kæledyr og de mennesker, der elsker dem, er vores moderselskab Nestlé forpligtet til at forbedre livskvaliteten og bidrage til en sundere fremtid for enkeltpersoner og familier, begyndende med vores samfund og vores planet.

Læs mere om Nestlé i samfundet

Regenerativt landbrug: Hvad er det?

Regenerativt landbrug er en tilgang til landbrug, der sigter mod at forbedre jordens sundhed og frugtbarhed - samt beskytte vandressourcer og biodiversitet. Regenereringen af jordens sundhed hjælper med at reducere og indfange øgede niveauer af kulstof i jord- og plantebiomasse. En sundere jord er også mere modstandsdygtig over for påvirkningerne af klimaændringer og kan øge udbyttet og bidrage til at forbedre landmændenes levebrød.

Vores Nestlé stand vedrørende ansvarlige kilder

Vores Nestlé-standard vedrørende ansvarlige kilder definerer den måde, vi indkøber på gennem omsorg og respekt for enkeltpersoner, samfundet og vores planet. Den beskriver de krav og arbejdsmetoder, som vi anvender sammen med vores upstream tredjeparter i leverandørkæden for at sikre en bæredygtig langsigtet forsyning og for at nå ambitionen om løbende at reducere vores påvirkning af vores planets ressourcer.

Til syvende og sidst stræber vi efter at støtte og bidrage til en fælles værdi, have en gavnlig indvirkning på mennesker og samfund og vores planet og arbejde mod løbende forbedringer for at nå standardkravene. Vores standard går ud over branchens norm og er baseret på 5 nøgleprincipper.

  • Vi indkøber fra kilder med omhu og respekt for vores planet, menneskerne og verdenshavene.
  • Leverandører anvender gode arbejdsstandarder og passer på deres arbejdsstyrke, bevarer naturressourcer og driver forretning på en etisk måde.
  • Mellemmænd (organisationer, der fungerer som mellemmænd mellem parterne i forhandlinger, aftaler og andet) arbejder med de samme principper om værdi og respekt.
  • Oprindelseskilder, landmænd og fiskere, forbedrer løbende deres arbejdsmetoder.
  • Leddene i forsyningskæden arbejder i overensstemmelse med gældende regler, foretager løbende overvågning, offentliggør og forbedrer sig i forhold til standarden.
Vores 6 nye Purina-forpligtelser
Vores påvirkning
Vores forpligtelser
Vi er forpligtet til at gøre mere af det, der betyder noget for kæledyr, for de mennesker, der elsker dem, og for den planet, vi deler. Derfor er vi forpligtet til at opfylde vores 6 Purina-forpligtelser.