Your Pet, Our Passion.
Mand kæler med hund

At fremme adoption af kæledyr ved at gøre brug af vores partnerskaber

Hos Purina mener vi, at alle kæledyr fortjener et kærligt hjem, og derfor har vi indgået partnerskab med en række organisationer for at hjælpe med at støtte adoption af kæledyr. 

Vores mål

I 2025 vil vi samarbejde med vores kæledyrsadoptionspartnere for at fremme bedste praksis og hjælpe med at forbedre adoptionshyppigheden.

Vores forpligtelse

Det er vigtigt fordi

Vi har altid støttet adoption af kæledyr. At finde kærlige hjem til kæledyr er noget, vi brænder for, og derfor var det en del af vores oprindelige forpligtelser i 2016. I nogle lande har vi set at Covid-19-pandemien, og leveomkostningskrisen har forværret problemet med efterladte kæledyr, hvor dyreinternaterne som følge heraf er blevet overbebyrdet. Så vores forpligtelse er vigtigere end nogensinde. Derfor vil vi fortsætte med at arbejde sammen med vores lokale og nye adoptionspartnere for at muliggøre adoption af kæledyr og fremme deling af bedste praksis.

Vores synspunkt

Hos Purina elsker vi kæledyr og vi tror fuldt og fast på de fordele, som det at eje et kæledyr giver til enkeltpersoner og samfundet som helhed. Selvom kæledyrselskere ikke kan undvære deres kæledyr, og de fleste kæledyr rundt om i verden er elsket og plejet, bliver tusindvis af hunde, katte og andre dyr på grund af økonomiske og sociale faktorer forladt hvert år, og antallet stiger.

Vi anerkender, at vi er i en unik position til at hjælpe med at støtte adoption. I hele Europa støtter vi adoptionsprogrammer for kæledyr for at hjælpe med at forbedre adoptionshyppigheden for kæledyr. Vi leverer mad til adoptionscentre og støtter mange arrangementer for at gøre opmærksom på adoption samt uddannelseskampagner, der fremhæver fordelene og ansvaret ved adoption af kæledyr. Donationer af dyrefoder til vores partnere er en vigtig del af vores støtte, og dette blev endnu mere kritisk under Covid-19-pandemien, da finansieringen til internaterne blev påvirket. Da adoptionscentrene havde mest brug for hjælp, donerede vi millioner af måltider af kæledyrsfoder til vores adoptionspartnere og andre, der havde brug for hjælp og støtte.

 

Vi ved, at båndet mellem kæledyr og menneske har mange fordele, og derfor leder vi efter håndgribelige løsninger til at muliggøre adoption og skabe rigere liv for kæledyr, der har brug for en ny chance, og de mennesker, der elsker dem.

Purina eksperter

Eksisterende programmer

Hos Purina er partnerskaber en vigtig del af vores forpligtelse til at hjælpe kæledyr. Vi kan se den enorme forskel, vi allerede gør gennem vores eksisterende partnerskaber med velgørende organisationer og andre organisationer i hele regionen.

Nogle af disse inkluderer:

Cats Protection i Storbrittanien,
ENPA i Italien,
VIVA! i Polen,
Guau, Las Nieves og Amigos Del Perro i Spanien,
Dublin SPCA i Irland.

Bygger på Nestlé CSV

Ligesom vi er forpligtet til at forbedre livet for kæledyr og de mennesker, der elsker dem, er vores moderselskab Nestlé forpligtet til at forbedre livskvaliteten og bidrage til en sundere fremtid for enkeltpersoner og familier, startende med vores samfund og vores planet.

Læs mere om Nestlé i samfundet

Vores 6 nye Purina-forpligtelser
Vores påvirkning
Vores forpligtelser
Vi er forpligtet til at gøre mere af det, der betyder noget for kæledyr, for de mennesker, der elsker dem, og for den planet, vi deler. Derfor er vi forpligtet til at opfylde vores 6 Purina-forpligtelser.