Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Golden retriever og terrier

Alt om hunde

Find det bedste foder til din hund, læs vores ekspertartikler eller tag prøv vores hunderacevælger. Uanset hvor du er henne på rejsen, er vi her for at hjælpe dig med hunderelaterede spørgsmål.

Hund sad foran madskåle
Ernæring og fodring
Vores hundeprodukter
Hvis du leder efter det rigtige foder til din behårede ven, har vi noget for enhver hund. Fra tørfoder til vådfoder, hvalpe til seniorhunde, og komplette måltider eller specialkost. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg det helt rigtige til din hund.
Hund giver person en high five
Purina ekspertviden
Ekspert hundepleje
En vigtig del af at yde omsorg for sin hund er at forstå dens behov. Har du brug for mere information om hundens ernæring, adfærd, sundhed eller træning, kan du henvende dig til Purinas eksperter. Få vores bedste råd og tips ved at udforske artiklerne nedenfor.
Hvilken race er den rette for mig?

En lille selskabshund eller en livlig hund? Korthåret eller pjusket? Sofahygger eller udforskende udendørs type? Med mange hunderacer at vælge imellem, ved vi, at det kan være svært at finde den helt perfekte hund til dig. Lad Purinas eksperter hjælpe dig med at finde den hvalp, der passer bedst til din livsstil.

Læs mere

Hund går ud i snor
Purina ekspertviden
Find en hund
Hvis du gerne vil have et nyt pelset familiemedlem, men ikke ved, hvor du skal begynde, har Purina svarene. Vi guider dig gennem processen.
hvalp tygger på rødt legetøj
Nyhedsbrev
Hvalp
Har du en hvalp, der gnaver i alt? Eller måske du står overfor renlighedstræning, eller gerne vil have ernæringsanbefalinger? Skriv dig op til vores hvalpenyhedsbrev og få al den information, du har brug for.
Hund sad foran madskåle
Purina ekspertviden
Fodring & ernæring
Uanset om du vil vide, hvornår du skal skifte fra hvalpefoder til voksenfoder, eller om du spekulerer på, hvor ofte du skal fodre dit kæledyr, har vi svarene. Gå på opdagelse i vores artikler om fodring og ernæring for at lære mere.
Ældre hund i ejerens hænder
Purina ekspertviden
Senior
Hjælp din hund til et sundt og godt liv hele livet igennem med tips og rådgivning fra vores eksperter om alt fra helbred til ernæring.
CES team

Kontakt os

Vi er her for at besvare alle dine spørgsmål om kæledyr – store som små, virkelig seriøse og lidt fjollede. Kontakt os direkte når som helst og på hvilken som helst måde. Vores linjer er åbne fra 9.00 til 17.00, mandag til fredag.