Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Pro Plan

PRO PLAN LIVECLEAR til katte

Vores PRO PLAN LIVECLEAR kattemad er specielt udformet til at mindske katteallergener på hår og skæl. Se hele vores sortiment i dag!
Pro Plan liveclear
Filter
Filter:
Viser 1 - 3 ud af 3
Woman holding cat on her lap
PRO PLAN LIVECLEAR
Ønsker du at vide hvordan det fungerer?
Vi synes ikke, at der skal stå noget mellem dig og din kat. Ikke engang katteallergener. Opdag forskellen som PRO PLAN LIVECLEAR kan gøre for din allergenhåndteringsrutine – for at komme dig og din kat nærmere.

Vi ved, at det at være katteejer giver meget glæde i menneskers liv, men desværre er der dem med allergier som går glip af dette. Det er derfor, at vi har udviklet PRO PLAN LiveClear kattemad, som er et innovativt produkt, specielt designet til at mindske forekomsten af Fel d 1, et allergen som findes på kattehår og skæl. Med resultater fra den tredje uges daglige fodring, er dette produkt en sikker måde til næringsmæssigt at håndtere katteallergener på, og det har den ekstra fordel, at det byder på en enestående smag og enestående næring for at fremme din kats langsigtede sundhed. Bladre i vores komplette PRO PLAN kattemadsortiment for at opdage diæter, som støtter din kats unikke behov.