Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Kat sad på sofaen

Alt om katte

Find det bedste foder til din kat, læs vores eksperters katteråd eller prøv vores katteracevælger. Uanset hvor du befinder dig i rejsen, er vi her for at hjælpe med alle dine katterelaterede spørgsmål.

Kat ved madskåle
Ernæring & fodring
Vores katteprodukter
Hvis du leder efter det rigtige foder til din behårede ven, har vi noget for enhver kat. Fra tørfoder til vådfoder, til killinger til ældre katte, og komplette måltider eller specialkost. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg det helt rigtige til din kat.
Ingefær kat på ejerens skulder
Purina ekspertviden
Ekspert kattepleje
Når det kommer til pleje af din kat, er det vigtigt at få information fra en ekspert. Udforske vores artikler nedenfor for at lære mere om katteernæring, adfærd, udvikling, sundhed og mere.
Hvilken race er den rigtige for mig?

En kælepotte eller en lille tiger? Korthåret eller pjusket? Indendørskat eller udendørs eventyrer? Med mange katteracer at vælge i mellem ved vi, at det kan være svært at finde den helt rigtige kat. Lad Purinas eksperter hjælpe dig med at finde den helt rette kat, der passer bedst til din livsstil.

Liveclear-produkt
I samarbejde med
Pro Plan

Vi præsenterer: PRO PLAN LIVECLEAR

Verdens første og eneste allergen-reducerende mad til katte.
En sikker og kattevenlig mulighed for at hjælpe med at reducere allergener, samtidig med at du har katte i dit hjem og på skødet.

Lær mere

Kat på ejerens skød
Purina ekspertviden
Find en kat
Hvis du drømmer om at nyt pjusket medlem til familien, men ikke ved, hvor du skal starte, så har Purina svarene. Vi guider dig igennem processen.
killing sidder på skødet af nogen
Nyhedsbrev
Killing
Uanset om du forsøger at forstå dit nye familiemedlems sjove adfærd, står overfor renlighedstræning eller gerne vil lære mere om ernæringsanbefalinger, så kan du skrive dig op til vores unikke killingenyhedsbrev og få alle svarene.
To katte, der spiser
Fodring & ernæring
Uanset om du vil vide, hvornår du skal skifte fra killingefoder til voksenfoder, eller om du spekulerer på, hvor ofte du skal fodre dit kæledyr, har vi svarene. Gå på opdagelse i vores artikler om fodring og ernæring for at lære mere.
Ældre kat på ejerens skød
Purina ekspertviden
Senior
Hjælp din kat til et sundt og godt liv hele livet igennem med tips og rådgivning fra vores eksperter om alt fra helbred til ernæring.
CES team

Kontakt os

Vi er her for at besvare alle dine spørgsmål om kæledyr – store som små, virkelig seriøse og lidt fjollede. Kontakt os direkte når som helst og på hvilken som helst måde. Vores linjer er åbne fra 9.00 til 17.00, mandag til fredag.