Your Pet, Our Passion.
Mobiltelefon med Hvalpeliv tilmelding

Vores program for kæledyrsforældre

Tilmeld dig for vejledning og råd i alle stadier af dit liv som kæledyrsforælder.​

Tilmeld dig vores specialistprogram og få adgang til eksklusivt Purina-indhold.

Uanset om du ønsker ekspertrådgivning fra vores team af interne dyrlæger og adfærdseksperter eller rabat på dine foretrukne Purina-mærker, giver vores nyhedsbreve uvurderlig støtte til kæledyrsejere i hele Danmark.

Så om du er katteejer, hundeejer eller lige har du lige fået en ny hvalp eller killing i familien, så tjek vores nyhedsbrevsmuligheder nedenfor og find råd, der er skræddersyet til dit kæledyrs forældrebehov.

Better together logo og hund og kat​
Nyhedsbrev
Better Together
Hver måned bringer vi dig sæsonaktuelle råd, sjove fakta, konkurrencer og nyheder om det seneste inden for kæledyrsforskning. Vi fortæller dig, hvordan du kan deltage i spændende nye projekter, inspirerer dig med kreative spil og deler gode nyheder fra vores velgørende partnere. Du vil være den første til at vide om vores helt nye produkter – og også særlige rabatter!​
Kontakta oss

Kontakt os

Vi er her for at besvare alle dine spørgsmål om kæledyr – store som små, virkelig seriøse og lidt fjollede. Kontakt os direkte når som helst og på hvilken som helst måde. Vores linjer er åbne fra 9.00 til 16.00, mandag til fredag, undtagen helligdage.