Din hvalps foder

Din hvalps foder

Din hvalps foder

Din hvalps foder

Din hvalps foder

Din hvalps foder
07/31/2018

Din hvalps foder

Din hvalps diæt er en af de vigtigste faktorer for dens sundhed og trivsel på lang sigt. Du kan hjælpe med at give din hvalp den bedst mulige start på livet ved at vælge kvalitetsernæring og etablere de rette fodringsvaner hurtigst muligt.

Fodertræning

Fodertræning


Tænk på spisetiderne som en anledning til at træne din hvalp. Det er en god idé at lære din hund at vente, mens du gør foderet klar. Hvis du har flere hvalpe, kan du muligvis se deres konkurrence og rivalisering om, hvem der først får lov at spise. Du kan undgå noget af denne rivalisering ved at lære dem at vente.

Det er vigtigt at være disciplineret omkring fodringen fra en tidlig alder. Prøv at stå fast, selvom din hvalp hyler efter mad. Det betyder ikke nødvendigvis, at den er sulten – prøv at distrahere den ved at lege, og stil så madskålen væk, indtil det er spisetid.

Frem for alt bør du modstå trangen til at give din hvalp andet mad, især rester fra bordet. Menneskemad er ikke særlig velegnet til hvalpe!

Portionsstørrelse


Det er altid en god idé at overholde den anbefalede fodermængde på emballagen så tæt som muligt, medmindre dyrlægen har anbefalet andet. Husk, at den daglige anbefalede fodermængde bør fordeles på tre måltider.

Portionsstørrelse

Tør- eller vådfoder?


Tørfoder anbefales til hvalpe. Det hjælper din hvalp med at vænne sig til at tygge, før den synker. Men sørg for, at hvalpen altid har adgang til en vandskål, så den kan drikke vand i løbet af dagen.


Hvilket foder skal din hvalp have?


Det foder, som man kan købe i butikkerne, indeholder som regel alle de næringsstoffer, som din hvalp har brug for til en komplet og afbalanceret diæt, men du bør altid tjekke ingredienserne, når du vælger din hvalps foder. Sørg for, at foderet indeholder proteiner, og at indholdet af korn, fx ris, er af god kvalitet. Du bør også tjekke foderets energiindhold og indholdet af mineraler.

PURINA® PRO PLAN® Puppy med OPTISTART® er videnskabeligt udviklet til at levere alle de næringsstoffer, som din hvalp har brug for til en sund udvikling. Det indeholder OPTISTART®, en ingredienssammensætning, som indeholder råmælk – et næringsstof fra den første modermælk, der hjælper med at understøtte din hvalps immunforsvar i det første leveår.

Du kan læse mere om diæten her.

Del dette med folk, du kender

EmailtwitterFB