Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Pro Plan

Indeholder nogen PURINA® PRO PLAN®-produkter ingredienser fra genetisk modificerede (GMO) kilder – og hvad er proceduren for kvalitetskontrol?

Siden 1999 har Purina i Europa, Mellemøsten og Nordafrika (EMENA) haft en politik for hele virksomheden om at producere og markedsføre alle vores produkter med udgangspunkt i en politik om at være GMO-fri.

Vi indkøber ikke GMO-råmaterialer. Vores leverandører har underskrevet kontrakter i denne henseende. Desuden har vores leverandører en etableret kontrolleret sporbarhed af råmaterialer. Vi udfører også separate kontrolforanstaltninger af råmaterialerne i vores egne laboratorier.

I EMENA-zonen køber Purina kun GMO-fri sojaingredienser i henhold til meget strenge procedurer for indkøb og kvalitetskontrol – faktisk bliver hvert eneste parti af sojaingredienser bekræftet som GMO-fri, før råvarerne får adgang til Purinas dyrefoderfabrikker.

På grund af de mange ernæringsmæssige fordele ved soja anvendes GMO-fri soja i nogle PURINA® PRO PLAN®-formler (<10%) som en supplerende kilde til kvalitetsprotein.