Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Pro Plan

Hvorfor er frisk, frossen kylling/lam/laks bedre?

Purina har påvist, at brug af udvalgte udskæringer af frisk, frossen kylling giver højere Protein- og fedtfordøjelighed samt højere tilgængelighed af Aminosyrer end fjerkræ-mel (data foreligger).

Det er ikke tilstrækkeligt at vide, hvor stor en mængde af et næringsstof som er til stede i en fødevare, men nærmere, hvor meget af det næringsstof som er tilgængeligt.

Biotilgængelighed er den mængde af et næringsstof, som ikke alene optages fra tarm- eller fordøjelseskanalen, men også er tilgængelig i en form, som er anvendelig for vævet.

FORDØJELIGHED er den mængde af et næringsstof, som er til stede i en fødevare, der optages i kroppen. Man finder et næringsstofs fordøjelighed ved at måle, hvor meget af næringsstoffet transporteres ud af kroppen. Denne metoder måler ikke mængden af næringsstoffet, som rent faktisk er tilgængelig til brug for målvævet.

Fordøjelighed og tilgængelighed er begge generelt accepterede teknikker til at fastslå en fødevares næringsværdi, men tilgængelighed anses for at være et mere følsomt målesystem. Næringsstoffers tilgængelighed handler om at få mest muligt ud af føden. Jo højere tilgængelighed, desto flere næringsstoffer passerer gennem tarmvæggen og går i gang med at nære dyrets celler og væv. Optimal sundhed er afhængig af, at dyrets celler modtager al den nødvendige næring.

Purina har bevist med en videnskabelig undersøgelser, at vores PURINA® PRO PLAN®-produkter leverer højere niveauer af næringsstoffer og tilgængelighed.