PLEJE AF KILLINGER

TIPS TIL HVORDAN DU TAGER DIG AF DIN KILLING

På samme måde, som når man har en baby eller et mindre børn i huset, skal man foretage nogle ændringer, i forhold til sikkerhed, når man skal tage imod en ny killing i sit hjem.

BØRSTNING AF DIN KILLING

Katte er ekstremt hygiejniske skabninger i sig selv, og er kendt for at tage sig af deres egen pelspleje. Kattes ru tunger er ligesom børster, og fjerner snavs og spreder essentielle olier hen over pelsen.

SÅDAN BYDER DU DIN KILLING VELKOMMEN I DIT HJEM

Så nu er dagen endelig kommet hvor du er klar til at byde en lille nye killing velkommen i dit hjem. Det er en spændende tid, men den kan også være stressende for både dig og din killing, hvis du ikke er helt forberedt. Denne artikel vil give dig nogle tips, som hjælper med at sikre at din killing falder godt til i sit nye hjem.

VALG AF EN DYRLÆGE OG DYRLÆGEBESØG

Sundhed er altafgørende for at give katten den bedste livskvalitet - og din dyrlæge vil spille en central rolle, ikke kun i behandlingen af den, når din kat er syg, men også ved at rådgive dig om de bedste forebyggende sundhedsplejetiltag for at holde den i topform.

EN PRAKTISK GUIDE TIL DEN NYE KATTEEJER

Nu hvor du har taget den store beslutning om at byde en kat velkommen i dit hjem, venter en spændende tid! Dog er det vigtigt, hvad enten du er nybegynder eller en erfaren katteejer, at du sørger for, at den kat du vælger er den rette for dig.