PRO PLAN® OPTIMAL ERNÆRING for sundhed på lang sigt

PRO PLAN® giver optimal ernæring med videnskabeligt beviste sundhedsfordele til katte.
PRO PLAN® giver den optimal ernæring til din kat fordi det grundlæggende indhold i hver fodervariant er en komplet og balanceret blanding af alle essentielle næringsstoffer der giver et sundt helbred. PRO PLAN®fremstilles af omhyggeligt udvalgte, let fordøjelige ingredienser af høj kvalitet.
Fodervarianterne i PRO PLAN® er videnskabeligt udviklet til at gøre en forskel i forhold til kattes sundhedstilstand på lang sigt. Vores udviklingsteam der består af 350 dyrlæger og ernæringseksperter har dokumenteret at særlige kombinationer af ingredienser kan gøre en forskel for kattes sundhed på lang sigt. Det er sådanne kombinationer der bl.a. har skabt OPTIRENAL®, og gjort PRO PLAN® til det førende foder indenfor ernæring til katte.
Få mere at vide om OPTISTART®, OPTIRENAL® og LONGEVIS®

Til voksne katte

PRO PLAN fremmer beviseligt sunde nyrer med OPTIRENAL®

OPTIRENAL® er en unik kombination af næringsstoffer der fremmer sunde nyrer , udviklet af videnskabsfolk der succesfuldt har kombineret ingredienser som aminosyrer, essentielle fedtsyrer og antioxidanter.

OPTIRENAL® er integreret i flere PRO PLAN®-produkter. De er alle skræddersyede til at tilfredsstille særlige behov hos voksne katte, kastrerede katte, sensitive katte og katte der primært lever inden døre.

ADULT – fortræffelig all-round ernæring der giver sunde, voksne katte

STERILISED - et foder med højt proteinindhold og lavt fedtindhold til kastrerede katte. Balanceret pH-værdi i urinvejssystemet.

DELICATE – et særligt foder til voksne katte der er kræsne eller har sensitiv fordøjelse.

HOUSECAT - et foder med tilpasset kalorieindhold og kontrol af hårbolde, udviklet til sunde, voksne katte som lever indendørs.

Til killinger

PRO PLAN® styrker killingernes naturlige beskyttelse med OPTISTART®

OPTISTART® forbedrer beviseligt sundheden i killingers tarme og reducerer risikoen for problemer med maven, takket være råmælk der balancerer mikrofloraen i tarmene og forstærker disses beskyttelsessystem.

OPTISTART® fås i PRO PLAN JUNIOR et komplet og balanceret foder der støtter killingers sunde udvikling fra de er 6 uger til 1 år gamle.

Foder til katte med særlige behov