PRO PLAN’s sortiment af kattefoder

En række fodervarianter med optimal ernæring tilpasset alle kattens livsfaser: Killing, voksen og senior kat. Fås både som våd- og tørfoder.

Om PRO PLAN®

PRO PLAN® giver den optimal ernæring til din kat fordi det grundlæggende indhold i hver fodervariant er en komplet og balanceret blanding af alle essentielle næringsstoffer der giver et sundt helbred. PRO PLAN®fremstilles af omhyggeligt udvalgte, let fordøjelige ingredienser af høj kvalitet.

Få mere at vide om OPTISTART® og OPTIRENAL®

image 1

TIPS TIL KATTENS SUNDHED

Alle vil gerne have at deres kat forbliver sund og rask, så for at hjælpe har vi samlet en liste over almindelige helbredsproblemer, som kan påvirke din kat, såvel som nogle tips til, hvad du skal kigge efter, når du undersøger den.

Hvorfor sover min kat hele dagen?

I gennemsnit sover katte mellem 13 og 16 timer på et døgn. Dette varierer afhængigt af kattens alder og individuelle personlighed, men det er ca. to gange mængden af den søvn, vi har brug for som mennesker. Så hvorfor behøver katte så meget mere?

Hvordan vælger du den rigtige kat?

Nu hvor du har taget den store beslutning om at byde en kat velkommen i dit hjem, venter en spændende tid! Dog er det vigtigt, hvad enten du er nybegynder eller en erfaren katteejer, at du sørger for, at den kat du vælger er den rette for dig.
HUDPROBLEMER HOS KATTE

HUDPROBLEMER HOS KATTE

Hudproblemer er meget almindelige hos katte, og kan skyldes parasitter, allergier, bakterielle- eller svampeinfektioner, tumorer og systemisk lidelse.

TIPS TIL HVORDAN DU TAGER DIG AF DIN KILLING

På samme måde, som når man har en baby eller et mindre børn i huset, skal man foretage nogle ændringer, i forhold til sikkerhed, når man skal tage imod en ny killing i sit hjem.

GODBIDDER TIL KATTE

Godbidder! Selve ordet bringer associationer til noget usundt, så hvordan kan du overhovedet give godbidder på en god og ansvarlig måde? Hele ideen med godbidder er, at belønne katten, men det betyder ikke, at det altid skal være med store mængder af mad.