Vores anskuelser

Seks anskuelser, der gør Purina® Pro Plan® anderledes

1. VI MENER, AT DU SPILLER EN CENTRAL ROLLE

Vi mener, at en omsorgsfuld og engageret ejer er den vigtigste bidragyder til en hunds velvære. Derfor kan vi bedst hjælpe din hund ved at dele både vores ernæringsmæssige ekspertise og hundeekspertise med dig, ejeren.

Dog Image

2. VI TROR PÅ AT FLYTTE GRÆNSER

Vi holder aldrig op med at udforske nye og banebrydende metoder til at hjælpe dig og din hund. For os er "godt nok" ikke godt nok. Derfor betragter vi kun de europæiske regulativer om standarder for dyrefoder som udgangspunkter. Vi opfylder ikke bare disse standarder, med overgår dem.

Dog Image

3. VI MENER, AT DU KENDER DIN HUND BEDRE END NOGEN ANDRE

Vi anerkender, at du kender din hund bedst. Derfor gennemfører vi omfattende forbrugerundersøgelser med ejere som dig. Denne form for undersøgelser har afsløret, at fordøjelsessystemets sundhed er et af de mest fremtrædende sundhedsbehov, som forbrugerne ønsker hjælp til med deres hunde. Derfor udviklede vi OPTIDIGEST.

Dog Image

4. VI TROR PÅ MÅLRETTET INNOVATION

Al vores forskning og udvikling udmøntes i produkter, der giver fordele, som er videnskabeligt bevist. Vi tilsætter ikke bare ting i vores produkter for tilsætningens skyld; for eksempel bruger vi ikke farvetilsætningsstoffer.

Dog Image

5. VI TROR PÅ AT STØTTE DIG GENNEM HELE DIN HUNDS LIV

Som hundeejere og hundeelskere kender vi selv den livslange ansvarsfølelse, der følger med at have en hund. Det er derfor, vi lægger vægt på både at hjælpe ejeren og hunden med produkter og støtte, der er skræddersyet til de forskellige tidspunkter i hundens liv.

Dog Image

6. VI MENER, AT ANDET END ERNÆRINGEN HAR BETYDNING

Vi anerkender, at ernæring kun er begyndelsen, når det drejer sig om at gøre din hunds verden fantastisk. For eksempel er korrekt træning afgørende, hvis du vil kunne tage din hund med dig og dele mere af dit liv med den. Derfor bruger vi nu også kræfter på at hjælpe ejerne med hensyn til emner, der går ud over ernæringen, f.eks. hvordan man passer og plejer hvalpe.

Dog Image