Innovation

Alle hunde har forskellige ernæringsmæssige behov, og disse behov vil ændre sig på forskellige tidspunkter i hundenes liv. Den nye Purina® PRO PLAN®-serie med OPTINUTRITION er vores nyeste produkter, der opfylder alle disse behov. Det er vores mest avancerede og effektive kombination af næringsstoffer, der er blevet udviklet ved hjælp af banebrydende videnskabelig metode, og som derefter med stor dygtighed er blevet anvendt på din hunds ernæring.

Dog Image

Hele Purina® PRO PLAN®-serien er baseret på OPTINUTRITION med forskellige produkter, der tilbyder forskellige målrettede fordele, som passer til din hund. Det betyder, at uanset hvad der foregår i din hunds verden, så kan du finde en løsning, der passer til hundens behov.

OPTINUTRITION giver videnskabeligt dokumenterede fordele, som er målrettet mod specifikke sundhedsbehov, og kan ledsage hunden gennem hele dens liv. Det betyder, at du kan finde en ernæringsmæssig løsning, der opfylder hundens behov, uanset hvad der sker i dens verden. Og da udvalget også er organiseret efter hundestørrelse og udviklingsstadie, kan du stole på Purina® PRO PLAN® gennem hele dit kæledyrs liv.

Dog Image