HVORFOR VI ER ANDERLEDES

KVALITETEN LIGGER GEMT I DETALJERNE

Vi mener, at ingen detaljer skal overses, når det drejer sig om at tage sig af din hund. Ingredienskvalitet og sikkerhed har højeste prioritet for Purina® PRO PLAN® og er ikke til debat.

Dog Image

Alt, hvad vi gør, har én enkel målsætning – at bidrage til at forbedre livet for hunde og deres ejere – og vores OPTINUTRITION leverer videnskabeligt dokumenterede fordele. Hver eneste ingrediens og indholdet af næringsstoffer er valgt for at give hundene indlysende sundhedsfordele.

I vores forsknings- og udviklingsorganisation holder vi aldrig op med at udforske nye og banebrydende måder at hjælpe ejere og deres hunde på. Derfor er vores banebrydende opdagelser blevet anerkendt af det internationale videnskabelige samfund, og de offentliggøres i anerkendte fagtidsskrifter.

PRO PLAN® er fremstillet med henblik på at levere de nødvendige næringsstoffer. Takket være Purina-teknologien, som bevarer smag og ernæringskvalitet optimalt, udnyttes ingredienserne fuldt ud, så de giver en langsigtet sundhedseffekt.