VI INTRODUCERER VORES NYE SERIE: OPTINUTRITION

Vores mest avancerede og effektive kombination af næringsstoffer er blevet udviklet ved hjælp af banebrydende videnskabelig metode, og som derefter med stor dygtighed er blevet anvendt på din hunds ernæring.

HVORFOR VI ER ANDERLEDES

Vi mener, at ingen detaljer skal overses, når det drejer sig om at tage sig af din hund. Ingredienskvalitet og -sikkerhed har højeste prioritet for Purina® PRO PLAN® og er ikke til debat.

BYD DIN HVALP VELKOMMEN

Øjeblikket er endelig kommet. Du tager din nye hvalp med hjem. Du ønsker, at dens liv skal være fantastisk fra starten, og vi er her for at hjælpe.

KONTROLLER DIN HVALPS SUNDHED

Du og din hvalp skal foretage regelmæssige besøg hos dyrlægen, så hunden kan få ormekur og vaccinationer. Hold øje med hvalpens helbred med et hurtigt kig på dens humør og generelle velvære.

FIND DEN RIGTIGE MAD TIL DIT KÆLEDYR

Hele Purina® PRO PLAN®-serien er baseret på OPTINUTRITION hvor forskellige produkter, tilbyder forskellige målrettede fordele, som passer til din hund.

DIT KÆLEDYRS ERNÆRINGSBEHOV

En sund fordøjelse starter lige fra begyndelsen. Unge hvalpe skal udvikle en god fordøjelse tidligt, så de får de næringsstoffer de har brug for til at vokse sig store og stærke.

TRÆN DIN HVALP

Gode træningsaktiviteter er fundamentet for en lydig og venlig hvalp. Her er nogle få metoder, som kan sikre, at du og din hvalp får mest muligt ud af jeres træning.

FORSTÅ DIN HUNDS FORDØJELSESSYSTEM

Fordøjelsen er en af din hunds mest komplekse – og vigtigste – kropssystemer. mange sundhedsproblemer hos hunde begynder faktisk med, hvad de spiser, og hvordan foderet er behandlet. derfor er det afgørende, at du kender til hovedpunkterne.