GIV DIN NYE HVALP EN FANTASTISK START PÅ LIVET

Med et videnskabeligt udgangspunkt hjælper Purina® PRO PLAN® ejerne med at give deres hunde den optimale ernæring på forskellige stadier i hundenes udvikling. Det er grundlaget for optimal sundhed og udgangspunktet for din hvalps liv.

GIV DIN NYE HVALP EN FANTASTISK START PÅ LIVET

Purina® PRO PLAN® har en enestående, videnskabelig arv. Det skyldes, at vi er en del af Purina®, som i over 85 år har været en pioner inden for hundeernæring. I dag omfatter Purina®-holdet ernæringseksperter, bromatologer, dyrlæger og dyrepsykologer, som er ansvarlige for mange banebrydende opdagelser inden for hundesundhed og ernæring.

Vi vil gerne hjælpe dig med at lære, hvordan du fodrer din nye hvalp ordentligt og styrker dens sundhed gennem ernæring.

His protection is healthy digestion

Vi mener, at den vigtigste bidragyder til en hunds sundhed og velvære er en omsorgsfuld og engageret ejer. Den bedste måde, vi kan hjælpe hunde på, er ved at dele vores ekspertise med dig. Som hundeejere kender vi selv den livslange ansvarsfølelse, der følger med at have en hund. Derfor er vi med vores produkter forpligtet over for både ejere og hunde og yder skræddersyet støtte til hvert tidspunkt i hundens liv.

His protection is healthy digestion